jjohannaostlund

Read my blog bithes! ;)

BLG

Publicerad 2012-04-30 17:01:12 i ALLT!

Sitter på buss stationen i Borlänge och väntar på bussen te Rättvik :) vi har shoppa som faan.. Haha speciellt Julia ;) men åker man iväg en gång i månaden lär man passa på å handla allt man ser! Jag köpte ett par jeans, ett linne, en tröja och en hår ring. När vi kommer hem drar vi te Julia och chillar innan vi drar ner te alla andra!

Borlänge!

Publicerad 2012-04-30 09:14:15 i ALLT!

On my way to Borlänge with Julia, Lovisa och Jossi! ;) yeeey, hihii kommer ha super kul sen ikväll drar vi te Furudal å träffar massa folk! Så kanske inte uppdaterar nå mer ikväll så ni veeeeet :( kanske uppdaterar när vi kommer fram, aja får se!

HockeyBockey!

Publicerad 2012-04-29 15:00:43 i ALLT!

Ska iväg och kolla på HockeyBockey nu! :) ska fota oxå, haha får väl se hur de går.. Har inte direkt fotat mycke hockey :o men ska bli kul ändå! Får se vilka man stöter på där nere, men nu måste jag åka hejj då!

Sammanfattning av gårdagen!

Publicerad 2012-04-29 12:55:24 i En bild säger mer än tusen ord'

Jag och Jossi kom på att ist för att åka bil te Furudal som aaalltid så gick vi dit ;) haha de tog 1 timme och 15min tyyp. haha no liiiiife på oss.. Men iaf när vi kom fram hade vi skit ont i fötterna och höll på dö :o så vi gick hem te Natha men de va ingen hemma där så då ringde vi henne och mötte henne och Lovisa vid Ishallen. Sen gick vi å handla på Ica å jag och Jossi drog och åt på BagarN, feeett gott! Då träffa vi Andre oxå eftersom han jobbade där :) Sen träffa vi på Julia, Lovisa och Natha och satte oss och chillade ute :) sen sov jag och Jossi hos Natha och Lovisa hos Julia. Sen vaknade vi för inte så länge sen och nu är jag hemma!

Såg massaaa tussilago efter vägen när vi gick!

Det kommer alltid vara jag och min kamera!

Publicerad 2012-04-27 14:15:34 i Åsikter!

Jag har kommit på att de e jobbigare å ta med kameran när man ska ut och gå än å lämna den hemma.. Haha! för då stannar jag och alla andra fortsätter gå så jag måste springa ikapp dom andra, sen måste jag böja mej ner å springa tvärs över vägen för å få en annan vinkel å jaa.. det är helt enkelt skit jobbigt å fotograf ;)

Ny header!

Publicerad 2012-04-27 13:25:30 i En bild säger mer än tusen ord'

Igen haha! tröttnade på den gamla den kändes lite "b" haha :) Ligger och kollar på Disney Channel och kollar lite på datan samtidigt :) har fortfarande ont i magen.. jobbigtjobbigt.. ligger bara i soffan och slöar hela dagarna! Så de blir myyyyycke blogg :D Har fått hem "hemglass tidningen" oxå så ska be Alex springa ner och köpa glass till mej (A) De bästa me å va sjuk e att alla gör allt åt en och tycker synd om en ;) Fast när nån annan e sjuk gör man ju samma sak för den! :)
Min myskompis!

Sjuk

Publicerad 2012-04-26 08:01:28 i ALLT!

Igen. Skiiiiit kul, jag älskar å vara sjuk! Speciellt mag sjuk. Spydde hela natten igår. Å mår lika dåligt idag.. Fast utan spyan :) just nu ligger jag och halv sover med mina hundar, en på varsin sida om mej. Haha det är varmt iaf.. Fick hem två paket igår oxå men ni får nog bara se ena för ska skicka tillbaka den andra för det blev fel färg :)

Sammanfattning av gårdagen!

Publicerad 2012-04-25 07:05:08 i ALLT!

Somnade nästan direkt när jag kom hem från Natha igår så hann aldrig blogga.. Men tar en kort sammanfattning av dagen nu ist! Vi gick hem te henne å dunkade musik å sjöng, pratade, gick ut och gick å då stötte vi på Rhodin, Dansken och Olofsson så vi prata me dom :) sen drog vi te Ica å handla lite sen fortsatte vi prata å prata! Kändes bra att vi pratade så mycke för vi har inte varit med varandra på ett tag så vi tog igen allt vi missat ;) riktigt kul! Sen drog jag väl hem å snacka lite skype sen somna jag..

Gammal bild på Mej, Natha, Rhodin och Julia i skolan :D

Så sant!

Publicerad 2012-04-24 21:37:20 i Åsikter!

Äääälskar alla sånna här bilder som alla lägger upp på facebook, för de e exakt så man tycker/de är!

Mobil blogg

Publicerad 2012-04-24 07:23:04 i ALLT!

Står och väntar på bussen, påväg te skolan :) kommer nog va en rätt chill dag idag, har inte så jobbiga ämnen. Hade Utvecklings samtal igår å e sjuuuukt nöjd ned mina betyg! De lönar sej å plugga ;) fast har ju bara G i idrott å de fattar jag inte hur..? Å de gjorde inte min mentor heller haha! Aja får ta ett snack med idrotts läraren :) Det är inte många veckor kvar nu så de e bara å plugga sten hårt så kommer de gå skit bra :D har ju inga träningar längre som "stör" pluggandet såå :)

Har rakat Tasso nu! Haha han springer efter en som en svans och ska ligga i sängen för han tycker de e kallt :(

Syster

Publicerad 2012-04-22 11:09:33 i ALLT!

Väntar på att syster ska komma hem så vi kan gå ut och gå, så jag kan fota lite! :) Mamma å Busan kanske oxå följer med? Eller det är nog för kallt och för mycket snö för Busan.. haha! Töntig hund man har som vägrar gå ut när det är snö, regnar, kallt eller blåser. Hon vill bara gå ut på sommaren och våren.. :o

haha här e bild på henne från Vintras.. ;)

Majblommor!

Publicerad 2012-04-22 11:03:12 i Fashion

Pappa köpte majblommor till mej och mamma förra veckan och jag glömde visa er vad jag gör med dom! ;)
Örhääängen! hihii, jag tar pinsen och tar ur nålen och sätter i ett örhänge istället :D

Den tjugoandra april tvåtusentolv

Publicerad 2012-04-22 10:08:11 i Ego Girl

Vaknade nyss och har precis ätit frulle med mamma och pappa :) Ska nog inte gö så speciellt mycket idag, bara chilla och ladda inför skolan imorgon. Vi har tre nationella prov den här veckan! Två i Spanska och ett i engelska.. Spanskan har vi på Onsdag, först hör- och sen läsförståelse. Engelskan är på Fredag så då slutar vi halv tiee! :D Så jäääkla grymt ;)  Sen är vi lediga på Måndag därpå och Tisdag så de blir lååååång helg ;)

Körkort snart!

Publicerad 2012-04-21 19:49:00 i ALLT!

Har pluggat på as mycke teori nu och har äntligen klarat det hemma på datorn 3 gånger som man måste gö innan man får boka uppskrivning! :D Har en kör timme kvar och sen ska jag bara boka uppskrivning.  Yeeeeeeeeeeeeeey, lycklig flicka häääär! På nästa körlektion ska jag köra inne i Mora, stadstrafik ;) Hoppas de går bra! Ska köra den 2 Maj så får väl "träna" hemma innan dess ;)

Äkta VS Fejk

Publicerad 2012-04-21 17:33:53 i Åsikter!

Det som alla ALLTID pratar om så fort man köpt ny väska, plånbok eller något liknande är ju om det är en äkta eller fejk. Om man köper tyyp en LV, Chanel eller ja vilket märke som helst frågar alltid alla om den är fejk? Själv tycker jag det är helt okejj med fejk grejer så länge det är en "äkta fejk" och inte en skit grej man köpt på marknaden? Med äkta fejk menar jag att den ser precis ut som den äkta fast det är någon enstaka detalj som är annorlunda. Varför ska man köpa en väska för 30 000:- när du kan få en precis likadan fast med en annan dragkedja för max 500:-?  Om man har 1000 miljoner på banken kan man väl köpa äkta men de är ju inte direkt många som har de..? Jag har både fejk och äkta väskor och plånböcker, min Guess väska är äkta och den kostade 999:- medans min LV väska är äktafejk och kostade 499:- Det finns ju billigare märken och sen dom som kostar flera tusen, Guess är ett billigare märke och dom köper jag äkta medans LV är bland de dyraste märkerna dom köper jag som äktafejk.
Tänk om du skulle spilla blåbär på din vita väska som kostade 100 tusen? Då skulle man ju dö! men om du hade gjort de på den som är fejk hade du kunna köpt en ny väska? Men du skulle ju inte köpa en ny för 100tusen.

Det som låg i paketet jag fick idag! Å ja den är fejk,  (osminkad och trött tjej!)




Fick en fråga vart jag köpt den här väskan och jag fick den i julklapp av min syster :) Den var med i Guess Vinter Kollektion och vet tyvärr inte om den finns kvar att köpa :/ Min syster köpte den i sin affär som heter Diamanten och ligger i Insjön på hjultorget! :)

Klar med Designen!

Publicerad 2012-04-21 16:44:22 i Ego Girl

Vad tycks? :D Hämtade ut ett paket idag. Ska öppna de senare, lägger upp en bild så ni får se vad de e sen :)
Ska köpa löshår senare oxå, och kolla lägenhet! har fortfarande inte fått nån.. Hoppas jag hinner få en innan jag börjar skolan :(

Fixar designen!

Publicerad 2012-04-20 07:00:46 i ALLT!

Va tycks? :) ska göra ni header och fixa mer senare ikväll. Bakgrundsbilden har jag tagit sjäääälv (a) ingen jävla google bild ;) haha, har inte orkar blogga men nu ska jag väl ta å göra de. Har haft fullt upp å ingen ork.. Men nu orkar jag!

Big Street!

Publicerad 2012-04-14 20:05:40 i ALLT!

Hann bara ta kort på efterrätten för när jag hade ätit upp huvudrätten så säger ju så klart mamma tog du kort till bloggen nurå? Å såklart hade jag inte de.. Duktig flickaaa

Grym kväll!

Publicerad 2012-04-14 17:16:56 i ALLT!

Hade ju mys kväll hos mej igår å de va hur azuuume som helst! Först åt vi tre rätters middag, sen prata vi och flumma oss, sen blev de å hoppa i badtunnan! ;) Efter de så gick vi upp och spelade tv spel eller jag och jossi spelade tv spel och dom andra kollade på.. Haha! Sen åkte Mia hem för hon skulle till sin kille å sova där :( synd de men förstår att hon ville dit! (privata skäl) men vi hade lika trevligt ändå! Mycket skratt å prat ;) sen tillsist somnade vi och vaknad igen runt 11. Då drog dom hem och jag började plugga te moppe kortet! :D och nu E jag påväg te Rättvik me familjen å ska äta på Big Street :)

Tjo!

Publicerad 2012-04-12 12:17:51 i ALLT!

Ska åka te Natha nu, få se vad vi hittar på för bus ;) haha, rätt fint väder idag iaf! Solen skiner och de e varmt, blåser lite bara :(

Kungligt!

Publicerad 2012-04-11 21:22:34 i Ego Girl

Kom in på gymnasiet i Falun! AZUUUUUUUUME, bytt klubb, kom in på skolan allt som saknas är lägenhet :D Är hur lycklig som helst nu! Imorgon ska jag te Natha och på fredag är de mys helg hos mej oxå, livet bara rullar på nu ;) och skolan är snart slut oxå.. herreud va fort 9:an har gått, helt sjukt. Kommer sakna allihop, vår fina mupp klass :( Känns som vi aldrig mer kommer ses efter 9:an.. inte ens på Ica haha! Får väl försöka hålla kontakten me dom flesta. Shit måste ju leta avslutnings klänning oxå! ojoj de hade jag helt glömt! :o
gammal biiild.

Svar på kommentar!

Publicerad 2012-04-11 19:24:04 i Löshår

SVAR: Hejj!
Egentligen ska man inte ha i löshår på sommaren för då blir det ett helvete å tar ur kan jag säga.. Eftersom man badar håret å låter de själv torka halvt och sen badar och blöter ner de igen å sen sover med blött hår så blir de som tuggumi i fästerna. Har tyvärr ingen bild från när jag satte i det över sommaren och tog ur de för de såg ut som jag hade topperat HELA håret och de inte gick och få ur.. Det var till och med vissa som haft det i över sommaren som fick raka av en hel del hår.. Men om du verkligen vill ha i det på sommaren får du göra stenhårda flätor och sätta upp mitt på huvudet och inte doppa huvudet :) Annars sätter du i nu och tar ur vid midsommar? Det ska jag göra fast jag sätter i i mitten av maj ist för nu. Hoppas de dög som svar!

Frulle

Publicerad 2012-04-11 10:00:51 i En bild säger mer än tusen ord'

Känns som jag har sjuuukt mycke å gö idag! Å orkar inte gö nått av de.. haha!

Lägga upp bilder på allt jag köpte igår.

Planera dagens träning för de små.

Kolla gymnasieantagningen.

Kolla lägenhet.

Plugga moppekort.

Ringa moppe skolan och boka kör tid.

&

Städa...


Borta bra men hemma bäst!

Publicerad 2012-04-10 22:26:27 i ALLT!

Kom Precis hem från Stockholm nu, ganska skönt men ändå tråkigt.. :( nu e jag i den lilla hålan igen.. Där de bor tre personer och 5 kottar. Shoppade ganska mycket, hade många påsar och har lite pengar kvar så antar de iaf ;) e helt död nu så ska väl sova, ska jobba imorgon och gå till frisören å fråga om färgning och löshår och såå :)

Sämst internet=dålig uppdatering.

Publicerad 2012-04-10 19:30:49 i ALLT!

En sak jag alltid funderar över när jag kommer te Stockholm! Vf ska ALLA ruscha till Tunnelbanan som om det bara går en per dag? De går liksom en till inom 5minuter max! Äre så hemskt och vänta i nån minut och är man sen till nått blir man bara 3 minuter senare om man tar nästa tunnelbana? De e inte direkt mycke.. Hemma i Daaaaaalarna, i Furudal går det buss var fjärde timme om man har tur. De e inte ens säkert de.. På helgerna går de två bussar dit på lördag och en buss hem? På söndagar går en dit och en hem innan man ens kommit fram?.. Då förstår jag om man springer te bussen! Men jag stör mej inte på att dom går fort utan de e när dom springer allt vad dom orkar och springer i rulltrappan man blir fundersam om de e skiiiiiiit viktigt å åka me just den tunnelbanan? Haha Hata mej inte nu säger bara vad jag tycker! ;)

Börjar shoppingen på

Publicerad 2012-04-10 10:58:33 i ALLT!

Stureplan! Först gick vi in på odd molly och blev kär i en lång kläning och en kofta där :( men ska kolla på de andra affärerna först innan jag köper nått :) hittade en skit snygg klänning på monroe oxå.. Haha de e aldrig bra å gå på stureplan å shoppa.. Slutar alltid med att man blir kär i allt man ser ;) haha! Nu är vi på TOUS och kollar lite oxå mamma köpte svarta nalle örhängen som matchar hennes halsband :)

Live Like You Would Die Tomorrow.

Publicerad 2012-04-09 22:12:33 i En bild säger mer än tusen ord'

Ska sova nu snart och imorgon blir de "sovmorgon" te 9 :D Sen blir shopping hela dagen och sen bär det av hem till Dalarna! Har precis bestämt med mina brudar att vi ska ses i helgen hos mej och bada badtunna oxå, perfekt slut på lovet ;) får se vad jag hittar på resten av veckan, men imorgon tror jag att jag får reda på den preliminära antagningen :D e lite nervös.. men de ska nog gå bra hoppas jag iaf! Fick ju näst högsta poäng på antagningsprovet till estet iaf! Sjukt nöjd med de :)

På Globen!

Publicerad 2012-04-09 15:36:23 i ALLT!

Satte mej precis på min plats sitter sjukt bra! I mitten väldigt långt fram ;) Ska kolla på Stockholm Ice, vet inte om jag berättat de men nu vet ni!

Fixat designen!

Publicerad 2012-04-08 19:09:32 i Ego Girl

Nu duger den :D haha tog lite tid bara, men nu e den klar! Kommer säkert tröttna på den snart men den duger så länge! :) Imorgon drar jag te huvudstaden med mamma, AZUUUUME ;) åker till tåget vid 11 så e väl framme 2 tyyp, då ska vi gå te hotellet och lämna väskorna sen vidare te Globen och kolla på Stockholm Ice. Sen på Tisdag blir de SHOPPIIIIIING! :D Sen åker jag hem igen vid 7 :( blir där i två dagar iaf, de e ju alltid nått!

Alla har ju varit små eller hur? ;)

American Pie

Publicerad 2012-04-08 11:54:57 i ALLT!

Den va helt okejj :D trodde den skulle va ännu bättre men den va rätt bra ändå! den får ändå 5 av 5 ;)
Jag och Jossi hade iaf lika kul som vanligt igår! Vi träffade Elin och Anton på bion oxå :) Idag ska jag chilla vara hemma och hålla på med datorn och så. Så blir nog bloggande heeeela dagen :D


Tyvärr blev de inte Rättvik..

Publicerad 2012-04-07 17:03:03 i Fashion

När vi kom te Rättvik kom vi på att vi ville te Borlänge ist! Så tog första bästa bussen dit ;) har badat på aqua nova som sög.. Va verkligen skit tråkigt där sen drog vi te Kupolen å shoppa lite :D köpte ett par jeans och ett linne. Nu ska vi te Rättvik igen och kolla på bio :) American Pie The Reunion! Kommer säkert va fett me folk.. Jossi hitta ett Monopol spel oxå!

Rättvik

Publicerad 2012-04-07 08:42:50 i Fashion

Drar te rättvik me Jossi idag :) har på mej min jeans väst jag klippte till igår oxå! De va inte de smartaste "klädvalet" för de e ganska kallt ute.. Haha ska man va fin får man lida pin! ;)

Back on track!

Publicerad 2012-04-06 18:17:57 i En bild säger mer än tusen ord'

Har inte pallat blogga på länge för har inte haft nå å skriva om och har helt enkelt inte orkat! men nu orkar jag och nu har jag all väääärldens tid så nu blir det ändring på de :D Jag va med Lovisa och Natha igår och lite idag, kan bara säga att jag mår som allra bäst när jag e med er tjejer å då menar jag ALLA
mina tjejer! You + Me= AZUUUUUME, ni betyder verkligen mycket för mej och kommer sakna er som faaan när jag flyttar, men vi ska hålla kontakten lovar! Har så sjukt fina minnen med er, kan inte vara nere när jag e me er ni får en alltid att må bra ;) Vi skrattar och hare bäst helt enkelt!

Om

Min profilbild

Tjo! Johanna hääääääääääääär! Om du tycker de e roligare å läsa små bloggar å gillar träning, mode å skönhet så haru kommit helt rätt (a) Kommer skriva om mitt "skit spännande" liv i den lilla byn Furudal, hehe puuuuuuuuuss!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela