jjohannaostlund

Read my blog bithes! ;)

30 Juni

Publicerad 2012-06-30 22:19:40 i ALLT!

Idag va det sista dagen på denna jobb vecka yäääääy :D Skönt att komma hem och bara chilla! Har åkt lite skridskor idag oxå. Kan bara säga att det finns inget bättre än känslan när man knyter på sig skridskorna igen efter ett uppehåll och bara går ut på isen och satsar allt! The ice is my life, I was born there and I will die there' Fast tyvärr gick de inge bra att åka eftersom jag e sjuk och har anstränings astma.. Så kunde tyyp inte andas å de fast jag tagit medicin så gick av. Så de blir inge läger de första två dagarna skulle jag tro :( Eller iaf inte måndag, men de beror helt och hållet på hur jag mår. Å just nu mår jag inte så bra.. Men ska träna några dagar iaf! Annars åker jag dit och kollar på när mina kompisar tränar och umgås med dom :)
 

helt död och sjuk..

Publicerad 2012-06-29 16:20:32 i ALLT!

Men de stoppar inte mej från att jobba eller åka på träningsläger :D Sista jobb dagen imorgon, sköööönt! Och på Söndag drar jag och min lilla älskling(epan) till Orsa för en vecka träningsläger ;) Har inte tränat på tyyp en månad pågrund av min hosta så ska bli kul och se hur de går.. Förresten vart har sommarn tagit vägen?! De bara regnar och är mulet.. De e inte ens varmt.. Nån som följer med på en sista minuten resa typ NU?! Turkiet, Grekland eller nå sånt? Så länge de e varmt duger det ;)
Nu ska jag dra ner till Furudal och vara med Natha och Palmeeeeeen, uppdaterr när jag kommer hem :)

Allsång på skansen!

Publicerad 2012-06-26 20:26:17 i Åsikter!

Tyvärr från tv soffan men de funkar de me :) Fast måste ju säga att jag tycker Laleh ser ut som en skattungbyare i dom dära kläderna? Vet inte hur hon brukar se ut annars, de här e ju första gången jag ser henne typ men aa.. Ge henne andra kläder! Jag stör mej väldigt mycket på hur folk ser ut, speciellt om de e en "kändis" som ska visa upp sig på typ tv eller på konsert eller nå. För mab vill väl ändå se så bra ut som möjligt eller? :o Visst alla har olika stilar men vem vill se ut som skattungbyare? haha! Ni kanske inte vet hur skattungbyare ser ut men tänk er gröna gummistövlar med blommiga kjolar som går till knäna och en stor svart t-shirt och en ful utnött keps från rusta och en gammal cykel från 70talet och så klart rastaflätor ner till magen..;)
En TYPISK skattungbyare haha! Bild från google.
 
 

Hinner inte blogga på dagarna

Publicerad 2012-06-26 09:12:17 i Åsikter!

Eftersom jag jobbar i en ishall där täckningen suger.. Så kan bara blogga innan jag åker till jobbet och efter :( Menmen de får ni väl leva med då! Har nästan blivit värre med min hosta och jag ska på träningsläger nästa vecka och jag har inte fått tränat på hur länge som helst.. Kommer dö, bokstavligt talat! Hoppas de blir bättre iaf, och att vädret blir bättre eftersom fysen e utomhus och jag e trött på de här skit vädret :(
Kul sommarlov jag haft hitills har använt short kanske 2dagar? Sen är de tjock tröja, jacka, jeans, lång ärmat å aa you name it! har till och med kunnat gått runt i Ziperallen för de varit för kallt..

Jobb, Jobb, Jobb

Publicerad 2012-06-24 19:38:57 i ALLT!

Jobbat idag började vid 11.30 och slutade 17.30 så e ganska död nu.. Jag och busan ligger och myser ute på altanen och snart ska vi grilla med familjen! Riktigt mysigt. Hade skit kul igår me allt folk oxå, tack te alla som var där och gjorde kvällen grym :D Blev riktigt sugen på att åka utomlands nu.. Tänk va skönt me en vecka på Grekland eller i Turkiet. Sol, bad och värme! Tyvärr finns inget av de här i Furudal :( Fast de räcker med att åka till Stockholm me. Där de e lite folk och man kan gå i shorts å klänning utan att allt hår på kroppen står ;) Får se om man drar ner när man e ledig, vilket jag inte är på ett tag. Men ändå!

Ändrade planer

Publicerad 2012-06-22 19:16:12 i ALLT!

Skulle åkt te bruket och kolla på majstångsresningen men de blev ändrade planer, så nu e jag hemma med världens huvudvärk och har gjort chokladmousse med grädde och jordgubbar ist. Så blir väl bara å va hemma och mysa med familjen :) Imorgon är det majstångsresning här och dit ska jag! Sen är de ju hea efter också. Å för er som inte e härifrån e de typ dansbana, lotterier och mat. Får se vad jag gör på dagen, ska kanske till Furudal och vara med folket. De märks imorgon ;)

Glad Midsommar!

Publicerad 2012-06-22 15:34:02 i ALLT!

Kommit hem från jobbet och är helt död.. Började vid 07.30 och slutade vid 13.30. Får vila idag och imorgon för jag börjar jobba igen på Söndag. Fast då börjar jag ju halv tolv så de e ju rätt skönt! :)
Idag när jag jobba kom de flera hockey föräldrar som fråga vart man skulle fira Midsommar i Furudal eller Rättvik och såklart sa jag att de skulle komma till Östanvik imorgon ;)
Sen fråga dom vad man gjorde och så och jag sa att alla från 5-75 dansar runt midsommarstången och alla blev lika förvånade och sa ungdommarna oxå? och jag sa att jag och alla mina kompisar har dansat varje år! hah, så dom sa att de troligtvis skulle dit imorgon och tvinga barnen dansa :D

Gästbloggning by Julia

Publicerad 2012-06-22 00:00:38 i ALLT!

Tjenare! Eftersom johanna vägrar blogga så får väl jag göra det åt kvinnan då. Idag har vi båda jobbat fast olika skift så vi jobbade tyvärr inte tillsammans.. Men imorgon är det sista dagen på hockeyskolan för denna vecka så vi ska ta sista passet som börjar 07.30.. Fuck our lifes. Kommer sakna alla härliga människor. Säkert svårt att tro för er men när man jobbar hela dagarna och träffar alla människor konstant så fäster man sej vid dom. Sjukt kul att se nya ansikten i furudal vafan ;) nej men seriöst, man kommer faktiskt sakna några av dom! Nu måste vi sova, ska upp om 7 timmar. 
PEACE OUT BITCHES! 
/ The Queen
 

Julia

Publicerad 2012-06-20 22:37:35 i ALLT!

Sov hos henne igår och jobbade med henne idag :) Så har inte hunnit uppdaterat. För sändningen i ishallen e inte den bästa och så klart ska ju inte blogg appen funka :( Varför funkar ALDRIG blogg.se appen? Kan inte nån bara fixa de.. Ska jobba imorgon oxå och sen på Fredag så de blir en tidig kväll idag :) Och imorgon, haha! Haft skit kul idag iaf, alltid lika trevligt att jobba me den bruden! ;) Bästa samtals ämnerna :D
Sen har jag ju hostat konstant i typ 2-3 veckor nu, de e nå krångel me allergi och astma.. Och nu tror jag att jag har hostat sönder ett reben. Så de e inte speciellt skönt att hosta heller hahah.
 
Saknar mina skridskor, min klänning och isen.. Men v27 är det dags igen! Om inte min hosta blir värre..
 

Skit kul!

Publicerad 2012-06-19 21:31:16 i ALLT!

Att min klänning kom idag.. Tyyp en vecka senare. Lagomt arg :( nu är jag iaf med Julia och vi sitter på en park bänk och tjockar godis ;) nyss vare skit skönt ute å nu blåser det och är molnigt..

God Morgon!

Publicerad 2012-06-19 12:47:29 i Åsikter!

Vaknade vid 11 av att Pernilla(bossen) ringde och frågade om jag kunde jobba imorgon och på Torsdag. Hon tyckte de va vääldigt roligt att jag fortfarande sov eftersom hon skulle gå på lunch haha ;) Så hon skrattade i mestadel av samtalet. Men eftersom jag bara går runt och har inget att göra på dagarna så tackade jag ja till att jobba båda dagarna. Då har jag nått att göra iaf :) Kanske inte de roligaste men bättre än att bara gå runt hemma och dö.. Å man får ju betalt ocksså så why not? ;) Nu ska jag ta mej i kragen och börja städa lite innan mamma kommer hem. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag med kläder och annat skit.

Älskar den här väskan och såklart ska min syster ha en ÄKTA sån.. Kan döda för den, nån snäll person som har lust att köpa en sån till en fattig tjej som mej? :(

Home Sweet Home!

Publicerad 2012-06-18 23:21:30 i Ego Girl

Ska lägga mej tidigt idag. Dom andra dagarna har varit alldeles för sena.. vaknar ju kring 1-2 å de e ju skit kul :D Vet inte vad som händer imorgon, städa tror jag. Å typ hemma spa för e heeeelt slut så lika bra att skämma bort sej själv lite! Så om nån vill joina å ha mys dag äre bara å komma och knacka på dörren ;) Förresten glömde skriva mina betyg förut. Tänkte att de kunde va kul å veta? :) Ett tips från Coachen!
Ingenting är omöjligt bara man försöker och satsar allt!
Bild, VG
Engelska, MVG
Hemkunskap, VG
Idrott, VG
Matte, VG
Spanska, VG
Musik, G
Alla No ämnen, VG
Alla So ämnen, MVG
Syslöjd, MVG
Svenska, MVG
Teknik, G


Nathas Place!

Publicerad 2012-06-18 18:32:19 i ALLT!

Kom nyss hem till Natha. Vi ska snart ner på ishallen och kolla på den "hemliga gästen" :) Sen vet jag inte vad som händer, haha. Antingen åker jag väl hem eller så stannar jag ett tag till. Vi får seee :D Har vart me Jossi och Thörne idag, först hälsa vi på Natha och Julia på jobbet sen drog vi te Jossis farmor å sen te Thörne.

Fikar med pappa

Publicerad 2012-06-18 11:04:04 i ALLT!

Precis klar hos tandläkaren och nu sitter jag med pappa och fikar på fricks :) sen drar jag hem till Jossi och får se vad vi hittar på. Måste åka till Furudal och hämta min laddare hos Natha iaf..

Tandläkaren

Publicerad 2012-06-18 00:04:49 i ALLT!

Kom nyss hem drog te Furudal en vända och träffade Nathalie. Sen träffa vi på Robin, Christoffer och Albin oxå :) De har byggt klart hopptornet vid Simkursen oxå! Men dom hade inte ner den i vattnet för de fick lov att vänta på att tidningen skulle va där och fota och interljuva.. Kunde inte vi tagit kort bara så vi fått ha ner den i vattnet? :O aja, Måste sova nu snart för imorgon ska jag te tandläkaren.. Yäääy! Usch hatar tandläkare :( Å såklart ska jag dit på morgonen så jag åker hemifrån vid 9 tyyp, okej de va inte såå tidigt men ändå ;)

Godmorgon!

Publicerad 2012-06-17 14:44:40 i ALLT!

Haha vaknade vid ett idag och gick upp typ vid två.. Då va den här dagen förstörd :( Hatar å sova så här länge för då finns de inge kvar av dagen och man orkar aldrig gö nått heller ;) Ska kanske ut och fota lite idag, de e halv fint väder så får se! :) Åkte lite epa nyss oxå och de e ju hockeyskola i Furudal så jag såg väldigt många förvånade hockeykillar efter vägen! haha, ni skulle sett deras min när jag kommer där me min rosa epa ;)

Nu är det slut

Publicerad 2012-06-16 11:20:31 i ALLT!

Nu har jag slutat nian! Jag har äntligen gått klart ALLA år i grundskolan och nu siktar vi på FALUN te hösten :D Gårdagen va nog den bästa på länge! Vi åkte i en traktor vagn hela kvällen, myste och hade det skit trevligt :) Middagen blev hos Izabelle och det var hur gott som helst. Stort tack till hennes familj och Sylvi som ordnade den! Hoppas alla hade lika trevligt som mej igår och jag kommer verkligen sakna klassen :( Tänk att igår va sista kvällen tillsammans.. Känns som vi aldrig mer kommer ses :( Men de måste vi!

Bild från gårdagen med Dansken och Alex!


Pizza

Publicerad 2012-06-09 23:35:42 i ALLT!

Och familje mys denna kväll! Imorgon blire å träffa klassen och prata om klassresan vi skulle åkt på imorgon.. Kommer säkert sluta med att vi delar på pengarna för vi inte hinner åka iväg :( de vore ju skit tråkigt.. Men de e ju ingen vuxen som vill följa med oss.. Så då äre inte så lätt å bara åka :(

Myskväll!

Publicerad 2012-06-09 15:34:47 i Åsikter!

Igår med brudarna :) Kollade film, käkade chips å godis å sen hade jag bakat äppel paj oxå :D Nu e jag hemma och hostar så jag håller på dö.. Har tagit medicin men de hjälper inte ett dugg.. :( Å har fortfarande inte fått min klänning så de blir nog å gå i Soppåse på avslutningen och middagen me lärarna. Har precis kollat klart på Vampire Diaries å jag döööör! DE HÄR AVSNITTET VA DE BÄSTA PÅ HELA SÄSONGEN! Ni måste se de :D

FML

Publicerad 2012-06-07 19:47:10 i ALLT!

Min klänning har FORTFARANDE inte kommit.. Panik på hög nivå. Den kommer säkert inte komma å då e HELA min avslutning förstörd. Å ni ska bara veta hur länge jag väntat på å få gå på den.. Ska gå å dö nu så ni vet.

Godmorgon!

Publicerad 2012-06-07 07:36:44 i ALLT!

Soligt idag! Kommer de bli över 10 grader kanske? ;) jag tror jag håller på bli sjuk iaf så ser ut som ett lik.. Helt krit vit i ansiktet å hängig. Men ska och sola idag med Jossi så kanske blir lite brunare iaf! Vi får väl hoppas :D

Dåligt uppdaterat

Publicerad 2012-06-06 11:56:06 i ALLT!

för jag va ju i Stockholm igår å hade bara med mig mobilen å kunde inte slösa batteri eftersom jag fick lov att ha påvägen hem :( Å dagen innan så va jag i skolan och sen när jag kom hem sov jag å sen va jag me några heeeeeela kvällen :) Men idag blir de bättre! Tror jag fått min kläning idag oxå :D YEEEEEEEEEEEEEY Överlycklig tjej här! men vet inte om posten har öppet idag. Han har ju öppet lite som han vill.. Ska visa er vad jag köpte igår oxå. Blev bara ett linne och ett par jeans för vi hann bara shoppa tyyp 2 timmar å på dom timmarna skulle vi hinna ta oss från medborgarplatsen till Tekniska museet, shoppa OCH äta.
Förresten Sveriges Nationaldag idag! Alltså e jag leeedig, precis som alla andra.. haha!

Storstan!

Publicerad 2012-06-05 09:28:40 i ALLT!

Framme efter en 4 timmars lång bussresa till stor stan! Jossi å Robert somna en stund ;)

Kom nyss hem

Publicerad 2012-06-03 21:36:05 i ALLT!

Från Mia. Vi har bara chillat å pratat idag! Så himla skönt. Båda va helt döda, haha :) vi kollade på hennes Projekt film Wanted. Måste bara säga att den va grym! Alla som va med i den va skit duktiga :D tänk om man kunde sjunga eller spela gitarr så där bra. Men tyvärr låter de som man stryper en fågel när jag sjunger och har ingen gitarr så kan inte lära mej.. Sen somna jag halft i hennes knä. Å då kom hennes brorsa och väckte mej och ville spela spel ;) sen kom Robin å nu e jag hemma å ska sova.. E as trött å vet inte vf? :o

MiaPia!

Publicerad 2012-06-03 13:21:51 i ALLT!

Ska fixa mej och göra mig i ordning för snart ska jag dra te MiaPia :D Får se vad vi hittar på för bus.
Och hur länge ska det hålla på och regna?! 5 spänn på att de kommer spöregna när vi ska te Stockholm me klassen.. Om vi har tur e de fint väder där, men tvekar om de.. Håller tummarna helt enkelt!
Imorse när jag vaknade hade jag fått ett sms av Fjellis å de gjorde verkligen min morgon!
Frun å mannen hade precis lagt sig när mannen började smeka sin fru över ryggen, nej ja kan inte ikväll svara frun, ja ska till gynekologen imoron och vill inte ha någonting i mig och tog bort mannens hand. Efter tio minuter börjar mannen igen och frun svara: men jag kan ju inte, då svarade mannen, Jag vet men du ska väl inte till tandläkaren imoron va?
Izabelle, jag och mia i snygga 70tals kläder!

Film mys!

Publicerad 2012-06-02 21:08:31 i Ego Girl

Ska dra på en film nu och mysa under täcket i regnvädret! Älska Ziperallen i sånt här väder asså :D

Svar på frågestunden!

Publicerad 2012-06-02 11:15:08 i Ego Girl

hej kan inte du lägga upp en video när du sminkar dig. Du är jättefin<3
Hej, jo jag ska försöka göra en! :) Taaack! <3

Vill se fler bilder på dej! Tycker du e as söt, fler outfit bilder oxå. Gillar din stil!
ååh, va söt du är! De ska jag fixa! taaaack :)

Vad har du för kamera och redigerings program? :)
En Canon EOS 1100D, en gammal version av Photoshop :)

Har du någon pojkvän som du gömt från bloggen? ;)
Haha, nejj de har jag inte ;) om jag haft de hade jag nog nämt de :)

Vart är linnerna och shortsen ifrån? :)
Linnerna är från Nelly och Shortsen är från Bubbleroom :)

Vart har du köpt BUSen och vart kan man köpa peelingkrämen?
Feelunique är både BUSen och Peelingkrämen från :)

Hur gick det med dig och epan?!
Jo de gick bra! Tack för du bryr dej :)

Hur många converse har du? :)
jaduu, 7st tror jag :)

Vart ska du gå gymnasie? :) Ska du flytta?
I Falun på NTI, Estet Media :) Jaa, ska flytta ihop med min kompis.

vad är ditt längsta förhållande? och med vem?
jadu, 2-3månader tror jag. mitt ex haha ;)

Hur många piercingar har du och vart? :) Bildbevis krävs ;)
Har 5hål i öronen och sen en navel piercing :) Bilden kommer senare!

Kul att ni hade så många frågor! Fortsätt kommentera :D

Bikini

Publicerad 2012-06-02 11:08:00 i Fashion

Alla älskar väl bikinis?! Man har hur många som helst, nästan så man kan ha en för varje dag ;)
Men för att se ännu brunare ut på stranden så använd en vit eller aqua  färgad bikini/badräkt!

BUS

Publicerad 2012-06-01 10:56:48 i Fashion

Tänkte tipsa er om min BUS jag använder!

Den här använder jag just nu och den funkar as bra! Man blir brun efter första smörjningen, och då menar jag inte orange brun utan solbrun. Men när du ska applicera en BUS är det viktigt att du gör lite saker innan du smörjer in dej.
  • PREPPA: Ta en dusch och använd en peelingkräm och skrubba hela kroppen och ansiktet noga. Då försvinner alla dödahudceller och du får en jämn och slät hy.
  • RENGÖR: Se till att du inte har någon parfym eller deodorant kvar på kroppen eftersom den kan påverka din BUS. Men spar Nagellacket eftersom de skyddar dina naglar mot att missfärgas.
  • ÅTERFUKTA: Smörj in hela kroppen med en bodylotion och ansiktet med en ansiktskräm. Använd en extra fetkräm på armbågar, knän och fötter eftersom dom är torrare än din vanliga hud.

Sen är det bara att smörja in dej med BUSen. Men se till att smörj dej överallt och ta dej tiden att göra det! Det går inte på 2 minuter. Gör det ordentligt då får du bäst resultat!

Frågestund!

Publicerad 2012-06-01 10:19:22 i Ego Girl

Har fått några frågor i kommentarsfälten så tänkte att vi kör på me frågestund :) Ni får fråga vad som helst!
100% ärlig. Avslutar den 23.00 ikväll!

Om

Min profilbild

Tjo! Johanna hääääääääääääär! Om du tycker de e roligare å läsa små bloggar å gillar träning, mode å skönhet så haru kommit helt rätt (a) Kommer skriva om mitt "skit spännande" liv i den lilla byn Furudal, hehe puuuuuuuuuss!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela