jjohannaostlund

Read my blog bithes! ;)

Alltid lika kul å gå upp halv 6 en söndag!

Publicerad 2012-01-29 07:19:11 i ALLT!

Påväg till Sandviken, de e helt dött på vägen inga bilar eller nått :o undrar varför..? De e ju inte direkt tidigt? :o haha skoja, är sjukt trött.. Håller på somna men får inte för då förstörs frisyren och sminket :( Tur att de finns Red Bull som håller en vaken ;) kommer nog inte bli så mycke blogg idag, kanske ikväll om jag orkar :) imorgon äre skola oxå! Yeeey..? Haha, kommer få så sjuuuukt mycke å göra.. Va ju sjuk hela förra veckan, men nu mår jag mycke bättre! :)

Idag kör vi med Ziperall! Så grymt skönt!

Det är här rubriken ska stå...

Publicerad 2012-01-27 20:43:20 i ALLT!

kommer aldrig på rubriker.. å har inge speciellt å skriva heller, fortfarande sjuk men de blir bättre! Jobba imorgon och kanske åka till Orsa :) Beror pååå bussar å sånt :) finns inte så mycke mer å skriva haha så vi hörs väl! Fina Josefin <3

hihii

Publicerad 2012-01-26 20:40:40 i ALLT!

Inte bara jag som gillar å fota i familjen ;) Så fort jag fick min nya kamera tog store bror min gamla :D

Paket!

Publicerad 2012-01-26 14:35:48 i ALLT!

Kolla vad som trillade in på posten! Yaaaay älskar å få paket ;) hihii, nu måste jag snabbt hem å sen åka direkt.. Haha stressa stressa stressa ;) 2dagen i rad som jag ätit kebab nu har börjat tröttna lite.. Haha! Men orkar man inte gö mat å "pizzerian" inte säljer pizza på vecko dagarna så tar man ju kebab före sallad? ;)

Svar på frågestunden!

Publicerad 2012-01-26 11:49:57 i Ego Girl

Vad sökte du för gymnasium? :)Gillar din stil så himla fin!
1. Estet Media
2. Samhäll Media
3. Stylist
Tack :)

Hur gammal är du? Har du kille?
15, ja.

har du många converse? :) kan du inte ta kort å lägga ut på alla dom?
Jaa, älskar converse! har 6st tror jag :) jooo, men inte just nu (:

Har du varit utomlands någon gång? vart och hur många gånger? (:
Ja, 7 gånger tror jag. Har tappat räkningen :o haha, Finland, Danmark, Kreta, Teneriffa och Lanzarote :)

Kan inte du lägga upp en bild på din guess väska ? Den är så snygg!!!
jo,de va den bästa bilden jag hade just nu :) 

Kan du inte lägga ut ett familje foto och skriva lite om alla i din familj?:) vore super kul om du skrev lite om varje!
Vi har tyvärr inget "familjefoto" från i år så ni får en från 2004 när mamma och pappa gifte sig :)
Hon till vänster är min syster Caroline. Hon har nyss fyllt 22 och bor i Rättvik med hennes kille Christoffer :) Hon jobbar på en smyckes affär i Insjön som heter Diamanten och ligger på hjultorget!
Hon i mitten är min mamma Marie, hon fyller 45 i oktober. Hon kommer från Stockholm och träffade pappa när hon var 15 och dom har varit tsm ända sen dess! De ska fira 30års jubileum på nyår! :)
Sen har vi pappa Åke, han är äkta bondpööjk! haha, han är från Furudal och har en bondgård.. yeey.. han ska fylla 48 i mars :)
Den lilla tjejen är jag (a) och bredvid mej är min store bror Alexander :) Han ska fylla 17 i maj å han går på Stiernhööks gymnasie, på EL linjen :)
De va lite kort om alla ;)
.


What to do 2012

Publicerad 2012-01-25 20:05:24 i Ego Girl

  • Åka på semester med en nära vän.
  • Lära känna nytt folk.
  • Ta AM-kort.
  • Skaffa lägenhet.
  • Komma in på det gymnasie jag vill helst.
  • Klara av ett till dubbel hopp.
  • Gå på konsert eller liknade event.
  • Shoppaaaa!
  • Pierca mig någonstans. (Funderar på näsan..)
  • Gå på bio med alla brudarna på konståkningen i Ziperall.
  • Leva och ha så kul som möjligt!

Kommer säkert fylla på listan eftersom!

Städa

Publicerad 2012-01-25 09:42:43 i En bild säger mer än tusen ord'

Så kommer nog inte skriva så mycke på ett tag :) Men en sak kan jag säga iaf.. De e SVIN kallt ute.. -18!! Usch! Vill ha sommar och sol! Tänk va skönt omm snön bara kunde smälta bort å de skulle bli +20? (gärna mer) haha, har aldrig gillat vintern speciellt mycke.. kanske när jag va liten men inte nu ;) Jag tycker de ska va snö på jul och lite på nyår sen kan den försvinna! hahaa, nån som håller med mej eller? :D


En bild från i sommras! :)

Guess what!

Publicerad 2012-01-24 17:44:41 i ALLT!

2 saker!

1. Har sökt gymnaise nu å de känns grymt!
2. Jag fick min kamera idag!!

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEY LYCKLIG TJEJ! <3

Shopping

Publicerad 2012-01-24 15:47:59 i ALLT!

Köpte den här klänningen på Birsta, tyckte den va suuuper söt å skulle passa perfekt till i sommar! ;) kunde inte lägga upp bild på alla saker så la bara upp på den här :) Conversen jag köpte är från Scorett och kostade 699kr, de va dom sista i den storleken när jag var där så köpte dom direkt! Och den här klänningen var oxå sista i den storleken så jag hade verkligen tur :D

Lös hårs guied!

Publicerad 2012-01-24 10:19:04 i Löshår

Skötselråd för äkta löshår:
  • Sov aldrig med blött hår.
  • Använd värmespray om du ska föna,platta eller något liknande.
  • Borsta igenom håret VARJE dag, använd gärna svinborste och börja borsta nere i topparna. Håll emot vid fästerna så de slipper slitas ur.
  • Sov ALLTID med fläta eller flätor.
  • Om du ska sätta upp håret eller använda hårsnodd använd helst en utan metall på.
  • Undvik helst att bada håret. Det kan bli väldigt trassligt i fästerna.
  • När du duschar ska du försiktigt massera in schampot i nedåtriktade rörelser. GNUGGA INTE. Skölj noga!
  • Låt balsamet och/eller inpackningen sitta i i ungefär 5minuter. Borsta igenom håret då balsamen/inpackningen sitter i.

Tror jag blivit sjuk igen..

Publicerad 2012-01-22 22:46:49 i ALLT!

Så jävla kul.. Har as ont i huvet, hostar, ont i halsen, täppt i näsan å tappade rösten när jag pratade med Elias i telefon nyss.. Kung.. Eller? Tänkte bara gö en liten uppdatering för orkar inte skriva nå :) hade varken internet eller sändning idag så därför blev de inge bloggande :( Köpte en massa grejer idag iaf, men bild kommer nog imorgon kanske ;)

Köpte bland annat dom här as snygga skorna!

Imorgon!

Publicerad 2012-01-21 21:22:52 i ALLT!



Shopping med Mamma på Birsta och Ikea! Sen efter det åker vi hemåt mot Dalarna :D Kom trea idag btw, e helt nöjd med åket :) I veckan blir de att ändra i programmet och träna stenhårt inför tävlingen i Sandviken. Just nu sitter jag på hotell rummet å dööör.. haha finns inte ett skit å göra! börjar fundera på om jag ska sova.. aja de märks väl, ;)

Oj

Publicerad 2012-01-21 10:50:56 i ALLT!

De blev likadana bilder tyyp två gånger.. Haha aja ni fattar ändå.. Men tänkte svara på lite mer frågor eftersom jag inte har nått för mej..

Vart är din guess väska från? Äääälskar din blogg!
SVAR: Jag fick den i julklapp, men den är köpt i Insjön, hjultorget på Diamanten. Det är en suuuper bra smyckes affär med väskor, inredningsprylar och smycken. Dessutom jobbar min syster där, haha

Hej, vart ska du gå gymnasie? Har du sökt än? Ska du flytta? Och vad ska du gå? Gillar bloggen, uppdatera lite mer bara! <3
SVAR: Hej, jag ska söka till Estet - Media och Stylist i Falun och Samhäll - Media i Mora. Men jag vet inte i vilken ordning..! Haha, så jag har inte sökt än nej :) om jag ska fortsätta med min konståkning så måste jag flytta, å troligtvis kommer jag bo ensam i en etta så ni får gärna hälsa på! ;)

Hej, kan inte du lägga upp en "skötselguied" till löshår? Ditt ser så friskt och fint ut! Och det är precis din färg också!
SVAR: Jo det kan jag göra! Men inte idag eller imorgon tyvärr, ska försöka få in en till veckan! :) ja de kan va ganska svårt å få rätt färg men jag har nästan alltid fått rätt :)

Vart kommer du från? Eller vart ligger den där lilla byn som du skrivit i din profil, skulle vara kul att veta!
SVAR: Dalarnaaaa! ;) haha Jag bor i Furudal, de ligger 34km utan för Rättvik om ni vet vart de ligger? Å drygt 1timme utanför Borlänge :)

Vill ha!

Publicerad 2012-01-21 10:36:55 i ALLT!

Vita jackan är från BikBok.
Svarta skjortan och bikinin är från Cubus.
Jeansen och svarta jackan är från Bubbleroom.

Den vill ha en av jackorna fast den vita ska va svart å den svarta ska ha annan färg på dragkedjan.. Så ska min vår jacka se ut enligt mej ;) haha! Jag kan inte nöja mej med typ den svarta utan jag ska leta tills jag hittar den rätta! Men nu fick ni en bild på tyyp vad jag vill ha :)

Har man tråkigt när man åker bil kollar man på kläder ;)

Soooova!

Publicerad 2012-01-20 23:23:17 i ALLT!

TAGGA Sundsvall imorgon då! Åker 8 framme 12, häääääärligt ;) sen blire träffa släkt och sova på hotell å dagen där på är det shopping på Birstaaa! :D Kung däää ;) haha, e typ hyper kan inte sova men måste.. Ska lyssna på min musik 1 gång te ba (a) hihii! Mer update imorgon, min finfina epa! :D

Slutat

Publicerad 2012-01-20 13:57:21 i ALLT!

Och nu ska jag hem och äta sen åka te Orsa å jobba å träna lite! Åker till Sundsvall imorgon :) ska tävla, träffa släkt å shoppa lite ;) haha shopping e ju aldrig fel! Ska nog söka gymnasie ikväll oxå :D tror jag har bestämt mej :o aja, kan ju ändra i maj iaf! Men nu ska jag va social med folket, puuuuuuss!

On the way to Rix Fm festivalen 2011!

Holaaaa!

Publicerad 2012-01-19 18:35:41 i ALLT!

Påväg hem från träningen och jobbet :) när jag lommer hem blir det bara massa plugg..! Yeeey.. Men de måste bli gjort så de e ba å kavla upp ärmarna och kötta på ;) sista året wtf! Ska söka gymnasie ikväll oxå, iiiiih vad ska jag välja! Vill inte "välja fel" :( vet att de e om val i maj men ändå.. Haha (a) btw köpte kameraaaaan! :D yay super glad den kommer nästa vecka å då blir de en maaaaaassa bilder! <3 de va allt, PUSS
Super söta jossi :D

Ny header!

Publicerad 2012-01-18 18:15:18 i Ego Girl

Va tycks? :D Den duger så länge :) Tänkte svara på lite frågor jag fått på min mail så länge!
Du använder ju löshår eller hur? :) Jag undrar om du vet någon bra sida där jag kan köpa löshår? Tacksam för svar!: Jo, jag använder löshår :) Nästan varje dag.. Jag kan verkligen rekomendera Beautynet där har jag köpt allt mitt senaste löshår och de är helt perfekt!
Hej! Spets shortsen du har på dig på bilden under "Fixar bloggen" är suuuuuuper söta! vart har du köpt dem? :D Föresten ÄÄÄÄÄÄLSKAR din stil, ge gärna tips om vart du köper dina kläder!: Hej, dom är från Bikbok och jag tror dom finns kvar på rean nu! :) hihii, Tack de ska jag!
image description
Gillar du att baka? jag menar eftersom du gör så fina cupcakes!: Jorå haha det gör jag :) Taaack vad söt du är!
Kan inte du tipsa på någon sida där man kan köpa kläder och smycken? Älskar din stil och ditt utseende du är så sjuukt fin! Älskar din blogg <3: Jag tycker Asos, Nelly, Bubbleroom är bra kläd sidor och jag älskar JFRs smycken så dom sidorna tipsar jag gärna om! Tack blir så glad när ni säger så<3
Vilket är ditt favorit tv program?: Lätt Gossip Girl!
Kan inte du lägga upp en bild från 2010 och en från 2011 om det är någon skillnad? :) Sjukt fin blogg! <3: Joo de kan jag :) Det här är ett års skillnad exakt! Den övre är från 2010 jag är den blonda i mitten ;) den under är från 2011 :)
De va dom frågorna jag orkade med just nu!

Ändrat lite

Publicerad 2012-01-17 19:46:10 i En bild säger mer än tusen ord'

Sååå vad tycker ni? :) Blev det bättre eller sämre? Ska göra en header nån dag när jag tagit lite nya bilder oxå så praktiskt taget e hela blogg designen ny :D Funderar på å göra ett bildspel som header vore inte de snyggt? ;) Tipsa gärna om någon bra "hjälp sida" så jag kan fixa till den ännu mer :) Jag och Mamma ska sätta oss ner och kolla på kamera, lägenhet och lite sånt senare ikväll oxå! Hoppas jag hittar den "perfekta kameran" haha! ;)

Vintern e ju lite mysig ändå! eller vad säger ni?




Sjuuuuuk

Publicerad 2012-01-17 12:20:24 i ALLT!

Ligger död i soffan, kollar på nå program med Alex. Haha båda ligger i
Ziperall Och leker med iphonen! Måste te skolan imorgon har jag bestämt, vi har ju genomgång inför nationella å jag har varit sjuk varje gång nu :( skulle inte bli förvånad om jag blir sjuk när vi har prover heller, haha! Nä nu ska jag kolla om de e nå bättre på tv :)

Fixar bloggen

Publicerad 2012-01-16 15:37:16 i ALLT!

Så kommer nog inte blogga så jätte mycke idag, å nu e jag påväg te Falun för att kolla gymnasie :) va inte i skolan idag hade as ont i huvet så orkade inte.. Men nu känns de bättre så åker nog dit imorgon :)

Arkiv bild.. Hehe

Trött

Publicerad 2012-01-15 19:46:27 i ALLT!

Så nu ska jag ta ett lååååååååååååååååååååååångt bad! Skola imorgon! YEEEEY, eller?.. haha, usch nä vi har bara massa genomgångar till nationella proven å usch å fy.. Efter skolan ska jag och mamma åka till Falun och kolla NTI gymnasiet :) Ska kolla lägenhet å sånt nu oxå hamnar nog i Falun te nästa termin ;) Antingen Estet - Estetik och Media, Stylist eller Frisör! Börjar fundera på å sätta i löshår igen oxå.. Har "tröttnat" på clips haha, men vet inte :D Vi får seeee de blev ju världens skatbo när jag tog ur håret sist så vet inte om jag vill..! Känner att jag har väldigt fullt upp nu oxå.. e tyyp inte ledig en enda helg förens om 3-4 veckor! haha, ska träna, jobba, tävla, åka bort och massa annat :o Fullspäckat liv med massor av trevligheter, som jag brukar "Lev livet som ung och dö som Kung!" ;)

Fail..

Publicerad 2012-01-15 16:00:55 i ALLT!

Elias: vart är tv dosan vi kan ju inte kolla på barn program heeeeeela dan..
Jag: där,
(timon och pumba börjar)
Elias: NEEEEEEEEEJ DE E TIMON Å PUMBA BYT INTE!!

Älskar er!<3

Publicerad 2012-01-13 07:38:35 i ALLT!

No life i skolaaaan! Haha, de här e va vi gör på våra raster i skolan.. Tar ego pix ;)

Bilder tagna av Juliaaaaaaaaa!

Ny kamera+objektiv?

Publicerad 2012-01-10 20:56:53 i ALLT!



5199kr tsm, de e ju rätt bra pris å de men ska nog fundera ett tag till.. eller en dag iaf ;) hihi ska göra ny header och bakrund snart oxå :D ska bara finna orken! hehe, e lite smått lat när de gäller sånt ;)

Stressaaaa!

Publicerad 2012-01-09 13:25:01 i ALLT!

Haha, vaknade tolv å gick upp å duschade sen åt jag frukost å lite sånt sen när den e halv ett skriver pappa kommer och hämtar dej ett. Å jag springer in i badrummet å fixar mej å blåser håret å fick mascara över hela ansiktet å mina kläder sen kommer pappa å skriker att vi ska åka å jag springer å klär på mej å herregud.. Nu e jag hos mormor å väntar på å gå ner te bussen.. Ska åka te mora ;) ba så ni vet :D

Färga håret?

Publicerad 2012-01-08 22:27:32 i ALLT!

Funderat på de längre men venne vilken färg jag skulle passa i.. Nån som vet nån jag skulle kunna passa i? ;)

Bilderna kommer imorgon..

Publicerad 2012-01-05 23:49:16 i ALLT!

För de blev as dåliga bilder så tar nya imorgon så ni får bild på påsarna.. Bara så ni veeeet liksom ;) sista dan på träningslägret imorgon.. :( har haft as kul me alla härliga b-rudar å Johan såklart! Imorgon köttaaaar vi som sataaan! Haha, sen kommer Jossi på kvällen å så ska vi bada bad tunna å mysa :D ska baka en sak innan oxå, nåt som e aaaaas gott å jag har inte gjort de på länge så why not? :) btw TAGGA JVM! Synd bara att man inte ska se de.. Hehe..

Sandviken

Publicerad 2012-01-05 22:26:01 i ALLT!

Heeeeeeeela dagen idag! Vart lite shopping i Valbo oxå ;) Ska ta kort på allt å lägga upp via mobileeen, palla ta kameran liksom.. haha! Efter shoppingen blev de kääääk på Donken :D och sen vidare till Sandviken för test :) Tyvärr klara jag inget av dom :( Men bara fortsätta träna å försöka om en månad igen ;) Imorgon kommer de upp bild på mej med å utan löshår oxåå :) Många har frågat hur långt hår jag har å vad jag använder för lös hår å jaa, så lägger upp lite bilder på de imorgon! :D Min "att göra lista" är klar på min dator men min dator har dött.. å jag kan inte komma in på internet så FML.. Får väl göra en ny.. på mammas dator.. ojoj nu blev de jobbigt.. haha hörs PUUUUUUUUUSS!

Jul bilderna!

Publicerad 2012-01-02 17:21:05 i ALLT!

De va alla mina bilder från min jul! Vi hade det super mysigt och min lilla kusin är "Tomte" som ni ser på bilderna :D

Sammanfattning av 2011 i bilder

Publicerad 2012-01-02 12:28:20 i ALLT!

Kommer idaaaag! Slänger in julbilderna där oxå :) ska bara rensa alla fucking bilder.. Fatta va mycket kort jag tar på ETT år :o ni får inte alla bilder haha då skulle de tyyp bli flera tusen.. Så ni för nöja er med dom som ger mest minnen :) men några stycken blir det iaf ;)

Denna fina tårta fick jag av Julia, Lina och Natha! Tack älskar er!<3

All about 2011!

Publicerad 2012-01-01 22:59:49 i ALLT!

1. Gjorde du något som du aldrig gjort förut ? – hahaa, jaaa massor (a)
2. Höll du några av dina nyårslöften ? – hade inget.. å inte i år heller.. hehe ;)
3. Blev någon av dina vänner föräldrar i år ? – nej,
4. Dog någon som stog dig nära ? – nää :)
5. Vilka länder besökte du ? – Sveeeerige!
6. Är det något du saknar 2011 som du vill ha mer av 2012 ? – körkort till epan!
7. Vilket minne kommer du minnas från 2011 ? Dom bästa stunderna med mina underbara vänner <3
8. Vilken var din största framgång 2011 ? - Bättre betyg än förra året? hahaa, å lite modigare (a)
9. Största misstaget 2011 ? – Alla gör väl misstag då och då men de är inte speciellt mycket att göra något åt?.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig under 2011 ? – jaa, va sjuk i 4veckor och har fått astma
11. Bästa köpet ? – vet inte, kommer inte på något just
12. Vad Spenderade du mest pengar på ? – Kläder och löshår!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad ? - jaa! Allt å alla
14. Vilka sånger kommer du alltid minnas som sommaren 2011 ? – Engel! <3 å massa fler!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med förr ? - gladare tror jag, eller har inte varit speciellt ledsen nått år :)
16. Vad önskar du att du hade gjort mer ? – Hunnit träffa ALLT folk..
17. Vad önskar du att du hade gjort mindre ? - vart hemma å trökat ;o.
18. Hur tillbringade du julen ? – med min familj
19. Blev du kär i år ? – ja (a'
20.Favoritprogram ? - Gossip Girl FFS!
21. Bästa boken du läst ? – Vet inte.. haha
22. Största musikaliska upptäckten ? – Mångaaa!
23. Jobbigaste 2011 ? venne.
24. Något du önskade och fick när du fyllde år ? – klädeeeer, pengar & allt ;)
25. Något du önskade dig men inte fick ? – inget, fick allt? tror jag :o
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011 ? - va på sminkkurs å shoppa med familjen :)
27. Finns det något som skulle kunnat göra 2011 lite bättre ? – hunnit lekt med alla kompisaaarna :c
28. Hur skulle du beskriva din stil 2011 ? – mest vardagligt i skolan, mer mode inspirerat efter skolan å helger :)
29. Vad fick dig att må bra ? – alla vänner <3
30. Vilken kändis är du mest sugen på ? – Killarna i Vampire Diarys!
31. Vem saknade du ? – många.. <3
32. De bästa människorna du träffat ? – Massor !

Nytt År, Nya Utmaningar & Händelser!

Publicerad 2012-01-01 21:26:48 i ALLT!

Gott Nytt År på er! :D Tyvärr har jag inget nyårslöfte jag kan dela med er :/ Allt jag kan säga är att jag haft en azume dag igår/idag ;) Massa trevligt folk å bara massa mys! De för vi göra om ;) Å så tog vi inge bilder heller så jaa.. Tog inte ens en outfit bild.. hahaa, känns ju bra ;) 2012 ska bli bäääst har vi kommit fram till iaf, så vi får väl se vad vi hittar på för något :) Ska nog göra en "att göra lista" över 2012, de vore ju lite kul :D å se sen vad jag hinner med å inte? eller vad sägs :D Fått kommentarer om å lägga upp bilder från min juuuul, såg kommentarerna nu.. haha! Kan lägga upp lite bilder senare ikväll för alla bilder e på min dator å internet har cpat på den så jaaa :( Men nu ska jag kolla Faaaaaaaaaacebook, hehe som vanligt.. PUSS

Om

Min profilbild

Tjo! Johanna hääääääääääääär! Om du tycker de e roligare å läsa små bloggar å gillar träning, mode å skönhet så haru kommit helt rätt (a) Kommer skriva om mitt "skit spännande" liv i den lilla byn Furudal, hehe puuuuuuuuuss!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela