jjohannaostlund

Read my blog bithes! ;)

Fortfarande sjuk.. (y)

Publicerad 2012-03-29 10:10:51 i En bild säger mer än tusen ord'

Gu va kul de e å va sjuk! Finns inte ett skit och göra. Man bara kollar på tv, facebook och bloggar men om man kollar var femte minut händer inget nytt.. haha ;) De blåser som tuuuuuuusan ute oxå :o Busan ville inte gå ut för de blåste så mycket å va kallt..? Tror jag har en inne hund. Hon går inte ut om de e kallt, regnar, snöar, blåser? Bara på sommaren ;) Då kan hon va ute i timmar!

Sjuk..

Publicerad 2012-03-26 13:06:01 i Fashion

Hemma från skolan idag, håller på bli förkyld tror jag :( Inte kul! Sitter och kollar på Disney Channel och har gjort de sen 11 haha :D Finns inget bättre än barn program när man e sjuk :) Ska kolla när de kommer ut biljetter till One Direction, kolla avslutnings klänning, lägenhet och så :)  Ska nog ängra headern oxå vi får se har ju inte så jätte mycke å gö såå..
Favoriter från BikBok!
image description
image description
image description

Bikbok

Publicerad 2012-03-26 10:00:19 i Fashion

Har Jeffrey Campbell liknande skor :D älska! Skulle kunna döda för ett par svarta Jeffrey Campbell med nitar på klacken.. Dom är så sjuuukt snygga! Men jag skulle ju kunna nöja mej med ett par sånna här också? ;)

Skola imorgon

Publicerad 2012-03-18 20:41:18 i Fashion

taggaaa! fast ne.. Inte kul alls. På måndag händer inget speciellt, på tisdag ska jag te tandläkarn, på onsdag e jag ledig och ska ha show för orsa skolorna, på torsdag e de show i Mora och på fredag är de antagnings intervju och på kvällen är det Klass fest :) Riktigt kul vecka helt fylld med saker. Idag har jag å Elias sålt fika och sen hade jag general repetion :D De gick rätt bra men bättre kan vi! ;) Väntar på att de ska komma två paket den här veckan oxå.. men de verkar inte vilja komma :( haha, har väntat "2" veckor på den ena å den andra beställde jag på fredag kväll.. Denna skönhet är beställd! ;)

Hemma mys!

Publicerad 2012-03-17 19:32:17 i ALLT!

Syster och Christoffer lagar tre rätters middag, jag och Elias tänder ljus och snart kommer mamma pappa och alex hem :) Å de blir bara massa mys här hemma! Idag va jag ju i Mora me några å dela ut flygblad också, de gick ju som de gick.. haha, antingen gick dom och kollade ner i marken eller så "sprang dom förbi" eller sa nej och kollade på oss som om vi va dum i huvet.. sååå vi gick och satte lapparna på bilar ist haha! Imorgon blire å åka ner te furudal och sälja fika för klass resan också. Sen blire GENREP I ORSAAA! :D KUNGLIGT! 

Mora idag då

Publicerad 2012-03-17 10:03:24 i En bild säger mer än tusen ord'

Jag har kommit på att jag brukar spendera nästan alla mina helger i Mora nuförtiden :o haha är mer i Mora å Orsa än Furudal.. Jennie och Elinor ska möta upp mej vid tåget och så ska vi gå på Mora och dela ut flygblad till Showen! :D kommer bli azuuuuuume, och showen kommer bli ännu mer AZUME! Är så grymt taggad inför den ;) vi har slitit å tränat å ja allt mellan himmel å jord för att få ihop den och nu är den klar! Kom och kolla på den vettja :D antingen i Mora nu på Torsdag den 22/3 kl 19.00 eller i Orsa på Söndag den 25/3! Ni kommer inte ångra er ;)

Ny design!

Publicerad 2012-03-10 23:00:33 i En bild säger mer än tusen ord'

Va tycks? :) tröttnade på den gamla.. fast den här e ju inte så mycke bättre. Måste ta lite bilder jag kan ha till bloggen snart! Kollade ni på melodifestivalen? Tyckte ni Loreen skulle vinna eller tyckte ni nån annan? Själv tyckte jag Ulrik skulle vunnit men Loreen va helt okej ändå! Han kom ju iaf 3:a å inte sist ;) De är ju de som räknas eller hur? Men lite synd äre om Danny som kom tvåa i år igen :( Fast han va ju bättre förra året.. den här låten va inte alls lika bra.

We're Soldiers

Publicerad 2012-03-10 15:30:46 i Ego Girl

If you wanna know
You wounded me
You wounded me down to the bone
But a little bit
Just a part of me
A part of me knows
We don’t wanna fight on

And I
Know your pain
is the same
And I forgive you

We’re soldiers
We’re soldiers
Armies of one on a battle field
We’re soldiers
And soldiers bleed
Woh oh oh
Before it's
All over
You'll never be unforgiveable
You and I we’re soldiers

No victories
Or apologies
That we’re hurting too much to give
And I
Realize
Our bitter lies
Are killing everything that we wanna let live

And I
Know your pain
is the same
And I forgive you

We’re soldiers
We’re soldiers
Armies of one on a battle field
We’re soldiers
And soldiers bleed
Woh oh oh
Before it's
All over
You'll never be unforgiveable
You and I we’re soldiers

And after all that we've been through
We gotta find a way to move on
You and I we're soldiers...

We’re soldiers
We’re soldiers
Armies of one on a battle field
We’re soldiers
And soldiers bleed
Woh oh oh
Before it's
All over
You'll never be unforgiveable
You and I we’re soldiers

For what it’s worth
You wounded me
But I forgive you

Svar på kommentar!

Publicerad 2012-03-10 14:54:51 i En bild säger mer än tusen ord'

- Hur länge har du åkt konståkning och vart åker du? :)
SVAR
Jadu, tror jag började när jag var 7 eller 8 är inte säker :) Då började jag i Furudal sen när jag var 9-10 bytte jag klubb till Orsa. För dom la ner klubben i Furudal för vi inte hade någon tränare och för att så många slutade. Jag åker fortfarande i Orsa men det här blir nog min sista säsong i Orsa :( Jag ska ju gå på gymnasie i Falun så då blir det svårt att åka från Falun till Orsa så jag ska byta till Faluns klubb! Så jag slutar inte bara byter klubb :)

God Morgon Världen!

Publicerad 2012-03-10 12:08:01 i Ego Girl

Mår inte alls bra idag.. ont i huvet å magen :( Så stannar hemma idag, kör på med hemma spa dag. Senare ikväll kommer syster hem och då ska vi nog baka. Så idag blir det nog mycke blogg! :D Kanske går ut och går en sväng också? :) vi får se helt enkelt!

Det är dags för Fredagsmyyys!

Publicerad 2012-03-09 19:31:53 i ALLT!

Om de så är de sista jag gör. Nu är de slut på veckan och det är dags för Fredaaaagsmyyyyys! Mamma har gjort räkchips, jag har tagit fram ostbågar och ramlösa och nu ska vi kolla på tv och bara slappa :D Imorgon drar jag te Josefin sen åker vi te Bram på HOUSE PARTYYY! Jag, Jennie, Elinor, Ulrika, Stina, Johan, Elin, Josefin, Emilia å Bram. Kommer bli kuung ;) Ska kolla buss å de senare orkar inte just nu.. Tänkte kolla lite smink, bloggar, kläder, lägenhet, skicka iväg bilder och bara hålla på med datorn nu! Har inte gjort de på sjuuukt länge å inte slappat för den delen heller :O Vill ha tips på bloggar oxå, tycker de e roligare me små bloggarna än de stora som ba shoppar å super? SÅ lämna gärna en komentar!

Sitter på bussen

Publicerad 2012-03-09 14:37:43 i ALLT!

Påväg hem från skolan nu :) rätt chill dag idag, först hade vi Svenska sen Spanska prov å de känndes grymt bra! Sen hade vi Fysik och då gick vi igenom ett gammalt nationellt prov.. De verkar skit svårt! Tur att man har några snillen i klassen som kan föklara varför å sånt :D själv är jag inte så jätte bra på varken fysik, kemi eller biologi å jag e inte direkt intresserad av dom heller.. :o sen vare Lunch å sen hade vi Religion sista timmen å blev precis klar med den uppgiften så de e chill :) sen fick jag reda på betyget på min engelska uppsats från gamla nationella, fick VG+ så de e ju bra :D hoppas jag får de eller högre på riktiga nationella bara :o när jag kommer hem ska jag äta lite å packa å sen dra te Orsa, som vanligt ;) haha!

Påväg hem

Publicerad 2012-03-08 16:34:31 i En bild säger mer än tusen ord'

Från Bollnäs. Klarade inte testet dock.. :( men de gjorde Johan! Grattiiiiiis till han :D bara hem och träna och försöka igen nästa säsong! När jag kommer hem ska jag baka cupcakes :) sen ska jag fixa med datorn och öva spanska läxan. Vi har ju värsta STORA provet imorgon å jag kan de sådääär.. :( e rätt bra på en del å kan tyyp inte ett skit av den andra. Aja de går som de går! Ni vet mina bilder på "Willow Tree" änglarna? Det var en av de Svenska ägarna som såg mina bilder och älskade dom! Så han hade visat dom för de som tillverkar Willow Tree i England och dom ville använda dom bilderna i deras stora kampanj! :D hur coolt är inte de!

Bollnäs!

Publicerad 2012-03-08 13:57:41 i ALLT!

Hann inte blogga imorse så får ta å göra de nu! :) Johan och hans Mormor hämtade upp mej vid skolan och vi är snart framme. Då ska jag först vara Johans tränare och sen testa själv :D är as nervös.. Vill verkligen klara de! Wish me good luck, uppdaterar påvägen hem!

Sova!

Publicerad 2012-03-07 22:55:05 i ALLT!

Har precis skrivit klart Teknik läxan. Den handlade om Kamerans Historia, ifall ni ville veta liksom! Imorgon ska jag gå tidigare från skolan för jag och Johan ska åka på Test i Bollnäs :D Kuuung dää. Gick sådär på träningen idag men hoppas de går bättre imorgon när de verkligen gäller! Vi åker vid tyyp 1 så jag slipper Tekniken och Engelskan ;) sen vet jag inte när vi kommer hem eller så.. Kommer nog uppdatera så fort jag har internet på Iphonen, de cpa idag så hoppas de funkar imorgon!

Isvak!

Publicerad 2012-03-07 15:03:26 i ALLT!

Jag och Julia satt och spela ett Bak spel på hennes mobil medans de andra bytte om för att hoppa isvak! Usch, fan va kallt :o vem gör de frivilligt liksom? Men nu har vi slutat iaf och jag ska hem, äta, byta om å packa sen åka till Orsa! Träna och fota på showen, har börjat med mitt solo nu så får väl se om jag kommer ihåg de efter träningen oxå ;) Så de blir nog inte nå mer bloggande förens sent ikväll :) om jag orkar.. Haha!

Mascaror!

Publicerad 2012-03-07 07:06:41 i ALLT!

Jag blir alltid svart under ögonen när jag använder mascaror, antingen är de svarta flisor från mascaran under ögat eller så är jag hel svart.. Så jag frågade på Kicks varför de va så och vilken mascara jag bör använda. Hon sa "De finns flera anledningar till att jag blir svart under ögonen. Det beror på hur mycket fukt det är runt ögonfransarna. En primer får mascaran att sitta bättre, tänk på att inte gnugga dej under ögonen och lägg ner några tops i sminkväskan så du kan ta bort de under ögonen. Jag tycker du ska prova våran nya L'Oréal Paris Mega Volume Collagene 24H Mascara. Det är en smidig volym mascara som sitter i 24 timmar!" 
L'Oréal Paris Mega Volume Collagene 24H Mascara, 169:- på KICKS

Clinique Lash Building Primer, 195:- på KICKS


Just nu!

Publicerad 2012-03-06 21:07:33 i ALLT!

Mys med Busan. Ska packa idrotts grejer snart, ska bara finnna orken.. haha, Vi ska hoppa isvak imorgon oxå! Fast jag ska inte men de e ju kul å kolla på dom andra när dom gör de ;) Vi gjorde ju de förra året, men hoppade inte då heller.. Tog lite kort då ist :) De va vääääldigt fina miner och plask i vattnet då.. haha! Tänkte passa på och tipsa om en skit bra smyckes sida oxå! Stilbruden, Dom har jätte snygga ringar, halsband och armband! Man får alltid alla smycken i fina påsar, Fri frakt vid köp över 300 och man får en gåva vid köp över 500 :D Jag såg att bloggaren Isabelle hade köpt några smycken där så gick in på sidan och blev kääär! Gillar speciellt deras ringar! Jag köpte ju min dubbel ring med hjärtan där, å den är hur fin som helst fortfarande ;) Vissa ringar tappar ju färgen å går sönder men inte den inte! Klicka på bilden för att komma till deras sida!

Fricks

Publicerad 2012-03-06 12:16:19 i En bild säger mer än tusen ord'

Sitter på fricks med Natha och Julia vi har typ slutat.. Fast de går ingen buss förens 13.20 så vi måste vänta i 1timme, så nu är vi jätte uttråkade å vet inte vad vi ska göra! Kul, fast ne.. Vad finns de å göra i Rättvik liksom? Förutom å äta kebab å fika? :o

Smoothie!

Publicerad 2012-03-06 07:04:18 i En bild säger mer än tusen ord'

Är så himla gott på morgonen! :D har precis gjort en Men vet inte om jag hinner dricka upp den haha! Vi ska te Rättvik idag me klassen och 8orna oxå, lyssna på en föredetta drogmissbrukare :) sen skulle vi få sluta så de blir fett chill! -5 just nu, funderar på om jag ska ta vinter jackan eller skinn jackan? Tror jag tar skinn jackan! Får väl frysa sönder om de e så kallt ;)

Träning!

Publicerad 2012-03-05 13:42:27 i En bild säger mer än tusen ord'

Påväg te Orsa nu ska träna :) vi ska börja med mitt Solo idag till Showen ;) kommer bli grymt! När jag kommer hem blir de å fixa bloggen lite, den ser ju sådär ut.. Haha, skabbig me andra ord ;) har tröttnat på designen :( sen ska jag lägga till lite saker och så! Hoppas de blir bra :D ni ska kanske få se en liten video från våran träning oxå ;) Vi ska ju ha en Show i Orsa och kanske Mora så vi tränar sten hårt på den! Kommer bli kung! Lägger upp lite bilder och filmer då och då om showen så ni får se lite vad som händer ;) Den kommer vara den 25 Mars i Orsa Ishall! Vf inte komma och kolla liksom? :D
(min tur maskot på väskan!)

Ledig idaaaag!

Publicerad 2012-03-05 11:03:00 i ALLT!

Känns grymt bra med att börja skolan med en studiedag efter sportlovet ;) Jag och Natha vaknade nyss så vi tänkte gå ner på bagarn och äta frukost där men då va de ju stängt på måndagar.. Vf har dom stängt på måndagar? :o de va vääääldigt onödigt.. När vi e lediga å allt :( aja, bor man i Furudal så gör man? Men nästa år då flyttar jag till Falun! :D yeeey, sitter och kollar lägenheter typ 24/7 :) vill ha en antingen i centrum eller nära lugnet :) så jag har nära till allt. Ska ju börja träna i Faluns klubb, för vem pallar åka te Orsa varje dag efter skolan från Falun?.. Inte jag iaf..

OMG

Publicerad 2012-03-03 21:31:32 i ALLT!

Torsten Fink och Ranelid i globen? Seriöst? Asså vem röstar på dom?! Nänä.. Sean banan skulle gått vidare! Nu har melodifestivalen slösat bort en å en halv timme av min dyr bara tid. Haha!

kogänget!

Publicerad 2012-03-03 19:24:41 i ALLT!

Kollar på Disney me Elias :) Kogänget, haha sjukt bra film eller de tycker Elias iaf, haha han e heeeelt inne iren å ligger å kommenterar den ;) Sen blire Melodofesitvalen, andra chansen idaaaag! Sean Banan te Globen eller vad? :D De tyckte min 7åriga kusin iaf, hihi hon e så söt!

Sitter på bussen igen nurå

Publicerad 2012-03-01 10:57:14 i ALLT!

Påväg te Orsa för å träna idag me :) blir träning hela dagen idag me, men sen kommer Elias vid fem och kollar på min träning och sen ska han följa med hem :) får se vad vi hittar på, Alex å dom ska ju ha lan så de blir nog inte så mycke sova.. Haha! Men träning på Fredag oxå så måste ju sova lite iaf ;) vet inte hur länge han stannar men blir nog te Lördag :) så blir inte nå mycke blogg idag heller, tror inte ni vill läsa om min konståkning iaf :o haha, ganska ointressant om man inte vet vad allt är..

Om

Min profilbild

Tjo! Johanna hääääääääääääär! Om du tycker de e roligare å läsa små bloggar å gillar träning, mode å skönhet så haru kommit helt rätt (a) Kommer skriva om mitt "skit spännande" liv i den lilla byn Furudal, hehe puuuuuuuuuss!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela