jjohannaostlund

Read my blog bithes! ;)

Sommar!

Publicerad 2012-05-31 13:21:31 i Fashion

Provade den nya chokladen igår och saaaaatan va god den va! :D smakade som jordgubbar doppade i mjölkchoklad.

I <3 Iphone

Publicerad 2012-05-30 17:29:12 i Ego Girl

Chill dag i skolan! Först hade vi idrott och körde brännboll, mitt lag vann såklart ;) Sen hade vi spanska och de gick ju sådär.. slutade med att Rasmus fick virus på sin användare på skoldatan, haha! Efter de hade vi geografi och då snackade vi klassresa å kolla film. Sen vare Fysik men vi behövde inte jobba nå sen hade vi stuga å då sncaka vi ännu mer klassresa och då bokade vi Idre resan! så 10,11,12 Juni drar jag te Idre me min flummiga klass :D Gryyyymt! sen hade vi musik och sjöng en låt två gånger sen fick vi sluta ;)

 

16 dagar!

Publicerad 2012-05-30 06:54:43 i Ego Girl

Kan ni fatta att om 16 dagar jag har gått klart alla mina år i grundskolan?! :o Och på dom dagarna har jag räknat me helger och "lek veckan". Lek veckan är sista veckan, då spelar vi 9or brännboll mot lärarna och klär ut oss. Vi ska va ******* ;) Försök lista ut de ni! Sen packar vi bara ihop och lämnar in böcker, äter avslutnings middag, klär traktor vagnen m.m! Kommer bli skit kul :D Nästa vecka drar vi te storstaden oxå! Då får vi fritid och jag och Jossi ska shoooooppa :D Vi frågade några i klassen va dom skulle göra då å alla svarade DONKEN!! haha härligt svar ;)

StorfiskarN!

Just saying'

Publicerad 2012-05-29 21:07:26 i Åsikter!

Nästan alla tjejer i heeela världen är missnöjda med sin kropp. Antingen är man för tjock eller för smal. Man tycker att alla Victoria Secret modeller är perfekta och har drömm kroppen som alla vill ha. Men tänk då va dom gjort me sin kropp? Förstorat tuttarna, botox i läpparna, tränat 24/7 och samtidigt bantat för att få den platta magen. Men tror ni deras kropp mår så bra av de?.. Om man tränar mycket måste man ha mycket vila, vätska och äta ordentlig mat! Alltså ska man inte äta LCHF och gå på gymmet 5 dagar i veckan och ta en löptur 3 gånger i veckan.
En sak kan jag säga om att banta som e 100% sant och de är inget jag bara hittat på. Om vi säger att du väger 70kg och vill banta ner till 65kg så äter du LCHF tills du nått ditt mål och sen slutar med den dieten och börjar äta som vanligt då går du upp DUBBELT så mycket än vad du gjorde innan och till slut väger du mer än 70kg. Det är likadant om du svältbantar eller bara dricker sån där bantings drink.
Därför är jag emot den sortens bantning, jag har aldrig provat de men några av mina närmaste kör på den sortens bantning.
Därför rekomenderar jag att träna och äta rätt istället! Du behöver inte gå på gymmet eller ens hålla på med en sport. Du kan träna hemma eller bara sprina i skogen? Det blir 10gånger bättre resultat och du får myyycket finare kropp!
Jag håller ju på med konståkning och alla tänker att de inte är speciellt bra träning att man inte bygger muskler, men det är just det de är? Likadant med fotboll och innebandy, eller bara gå ut och gå. All träning är bra träning! Gör det till en vana bara, då kommer du se resultat redan efter 1-2 månader.

Har ni frågor om vad man ska äta eller hur man kan träna hemma är det bara att höra av sig till mig! jag svarar på alla frågor.

Säger bara vad jag tycker!




Drop in Solarium

Publicerad 2012-05-29 18:49:41 i Fashion

I Rättvik! Jossi håller på å sola så jag sitter och väntar på henne :) sen tar vi antingen bussen hem eller åker med hennes Mamma. Måste jobba med brännan innan avslutningen. Kan inte komma dit och va blekast ;) hahaa, men e lite brun iaf! Jag har sämst pigment så blir inte brun i ansiktet.. Bara på benen och magen :( så jag kör på med BUS oxå :) å nejj jag är inte flammig eller prickig eller orange, för jag VET hur man smörjer sej..

Skola

Publicerad 2012-05-29 09:28:45 i Fem saker ni inte visste om mej!

Julia tvingar mej att blogga så gör väl derååå ;) jag och Jossi ska dra å sola efter skolan. Sen måste jag gö klart Geografi uppgiften.. Pallaaaa! Men nu är det sista skol veckan :D fett gryyyyymt! Sen slipper jag skiten ;) sen blir de Falun te Hösten!
Fina Nathalie!

Kolla lägenhet

Publicerad 2012-05-28 16:24:54 i ALLT!

i Herrhagen med Josefine om nån timme :) Det är på andra våningen i de där huset. Hoppas vi får den! Hade varit grymt så vi sluppit pendla och leta efter nån mer lägenhet.. menmen! har ju hela sommaren på oss :D Förresten har jag sagt att jag har fått sommar jobb för 3 veckor! Hur grymt e inte de :D Kommer tjäna skiiiit mycket! Men behöver inget just nu som är super dyrt så kommer väl bränna allt på resor eller shopping.. haha :)

Steeeek!

Publicerad 2012-05-27 14:48:06 i En bild säger mer än tusen ord'

Underbart väder så tillbringar hela dagen ute, därför blev de inge blogg varken idag eller igår. För vem vill va inne med daton när de e stek väder ute :D Har åkt epa me lill kusinen idag oxå, hon va riktigt stolt efter åkturen ;) haha avundsjuk på min epa va hon iaf! Sen har jag varit ute å jobbat på brännan hela dagen :) å de ska jag fortsätta med nu!

At the bus

Publicerad 2012-05-26 08:56:01 i ALLT!

Påväg te Orsa nurå :) yeeey, fett längesen nu! De ska ju va crusing där så vi kommer väl gå och kolla på raggarbilar ;) jag har aldrig åkt raggarbil.. Inte ens på en crusing! Har alltid velat åka de men känner ingen me raggar bil :o de e mitt mål innan jag dör! Åka raggarbil på CCW ;)

Busan va mitt sällskap imorse eftersom alla andra sov..

Simpsons!

Publicerad 2012-05-25 18:59:46 i ALLT!

Haha, ligger och kollar Simpsons :D Finns det nå bättre program att se när man bara chillar? Sen efter de äre Vampire Diaries, bänkad framför TVn alltså! Blev lite sugen på å internetshoppa, nya kläder inför sommarn och lite små saker till avslutningen :) Ska kolla runt, alltid lika kul att kolla på kläder och smycken på datan. Men vet inte om min ekonomi tillåter mer shopping ;)

Plugg

Publicerad 2012-05-25 16:25:56 i ALLT!

kommer jag spendera min Fredag med.. Måste göra Geografin och Idrottsläxan :( Vill man ha bra betyg får man ta sig den tiden och jobba ihop dom oxå! Några kompisar frågade om jag skulle med och grilla å hänga vid stranden men naaae e inte på de humöret just nu, vill bara va hemma och chilla! :) Kolla film och slöa helt enkelt, för imorgon drar jag ju te Orsaaa å träffa folket. Fick upp en SKIT snygg bild i huvet som jag tänkte ta senare idag men kom på att jag har tappat bort en sak te stativet så de går inte.. Varför ska saker försvinna när man behöver de som mest :o Får komma ihåg bilden å taren senare helt enkelt..

Morgon trött tjeeej.

Publicerad 2012-05-25 07:16:11 i Ego Girl

Sitter och kollar runt lite på datan och ska snart ta epan te skolan :) Efter ska jag köra ner växterna och de te Ica och sen ska jag skjutsa Alex te Rättvik, haha kommer ta skit lång tid.. :( Aja! Får ju ut och köra iaf :D Man ska alltid se de positiva i de hela ;) Har på mej klänning idag, va skit längesen jag hade de så tänkte why not! e ju tyyp 14+ i solen här, hoppas på ännu varmare senare på dan :)

Teknik!

Publicerad 2012-05-24 12:55:24 i ALLT!

Har precis varit och badat på matrasten med Thörne, Kjellin och Jossi! Nu har vi teknik och måste ju säga att jag ääääälskar de. Fast då vare ju inte.. ;) just nu håller vi på måla vårat "projekt" som jag inte har en aning om va de e.. Haha! De e en kula som ska rulla ner i en låda iaf :)

Haha fail..

Publicerad 2012-05-23 22:39:00 i ALLT!

Alla skriver på facebook att de e as fint väder att dom badar och e ute å gissa va jag och Jossi gör? Jo, drar te ett gym utan luftkonditionering..! Heja oss, nä vi tar första doppet imorgon i skolan :D
Like a boss.

Skola!

Publicerad 2012-05-23 07:28:37 i Fashion

Sen efter de drar jag och Jossi till gymmet! Ska anmäla till Get Wet idag oxå :D nån mer som ska dit? Tror ni de kommer bli kul..? Jag, Julia och Jossi ska dra dit iaf, kul å åka iväg på nått när de förengångs skull händer nå! Vi får göra de bästa av stunden om de e skit tråkigt helt enkelt :D

Fuuuuullt upp!

Publicerad 2012-05-22 21:52:19 i En bild säger mer än tusen ord'

Har haft saker och göra hela helgen och måndag och orkade verkligen inte gö nå små inlägg.. Blogg appen muppar så den funkar inte alls längre så ja.. Men i helgen har jag shoppat, myst med folk, jobbat, raggat me epan i flera timmar, vart me folk och igår sov jag i Rättvik med Natha :) Riktigt mys! Fast dagen va lite kaos.. Började me att vi åt kebaaab sen skulle vi leta efter posten för att hämta ut mitt körkort å aaa.. Mina kompisar e inte dom bästaste på att förklara vägar, sen drog vi hem te Nathas pappa å myste lite sen kom Anders, Funk och Jax så va vi med dom tyyp en timme lite mer sen drog vi hem och sooov! Sen vare bara att gå upp kvart i 6 dan efter :D Hääärligt! Va på as bra humör imorse asså ;) haha aa, sen vare flumm i skolan å nu e jag hemma efter mötet :)

Fullt upp!

Publicerad 2012-05-20 17:00:31 i Fashion

Heeeela helgen så har inte orkat/hunnit blogga.. Så blir väl en liiiten mobil blogg nu :) är med Natha å vi har varit med Albin, Jerk, Andre och Jonas en stund men vi drog därifrån ganska fort..Å just nu å vi är lagomt rastlösa, förslag på vad vi kan göra en sån här Söndags eftermiddag? ;)

Bild åå Heeeela brud gänget från i Fredags förutom mej å mia!

Förberedelser!

Publicerad 2012-05-19 00:28:23 i Fashion

Inte långt kvar nu! för vissa iaf.. själv slutar man den 15onde.. yeey! Dagens tips är iaf naglar :) Jag tycker de e skit snyggt me målade å fixade någlar men jag orkar aldrig fixa mina. Men på avslutningar å sånt brukar jag fixa dom lite iaf! Så har man en vit klänning kan de va snyggt me ljusa färger på naglarna, fransk manikyr eller vf inte lösnaglar. Då e dom ju fixade å allt ;) Något man inte ska köpa är iaf Nail Rock/Nail Wraps. Dom suger! Fick 4-5 paket i julklapp med sånna och har använt alla och tappade alla dan efter, till och med samma kväll. Följde en instruktion från där jag fått dom så jag skulle göra rätt men nej.. dom satt på i kanske 1timme, sen ramla den första av. Så dom ska ni inte köpa!! Kör hellre på eget nagellack eller lösnaglar :) Just a tips from Coachen!

Hem ljuva hem!

Publicerad 2012-05-18 23:27:08 i ALLT!

Kom hem ganska nyss och nu e jag helt slut men ändå sjukt pigg! Så vet inte vad jag ska gö haha, va iaf ute på byn med massa folk innan jag å Jossi drog hem :) Riktigt mys! Va längesen vi va alla, brukar va typ 2 och 2 eller 4 inte fler men nu va ALLA där! Riktigt skoj, dom ville att jag skulle ta epan ner nu men orkar inte.. Alla kommer bara tigga skjuts haha ;) nä får bli en annan gång! ska ju ta epan te jobbet imorgon, får se hur många som reagerar på att de står en chock rosa epa utanför ishallen.. när de e hockey läger å allt... aja! blir kul å se haha :D

Saknar mina Orsingar! får ta å åka dit snart :D

Man behöver ju inte direkt kolla hockeyn..

Publicerad 2012-05-17 23:01:41 i En bild säger mer än tusen ord'

Alla skriver ju exaaakt vad som händer på facebook ;) Så nu vet vi att Sverige suuuger haha, och att dom åkte ur.. Imorgon drar jag te Blg me alla brudar :) Så de blir nog inte direkt den bääästaste uppdateringen, menmen! ni får överleva ändå. Får se vad som händer efter de, de va prat om att vi skulle äta i Rättvik men vet inte vad som hände me de.. Märks väl imorgon! Lägger nog upp bilder från gårdagen imorgon, vääldigt fina bilder må jag säga!


In the car!

Publicerad 2012-05-17 14:51:37 i ALLT!

Påväg te Leksand å Bjurs! Ska lämna min brorsa i Leksand på lan och sen åker jag och mamma vidare till Bjurs å firar min Moster :D

Heeelt sjuk dag!

Publicerad 2012-05-17 12:35:47 i ALLT!

Sammanfattning av gårdagen! :D Först drog vi ju å gymma och sen köpte vi tårt grejer på Ica, sen åkte alla hem och duschade å fixade sig inför kvällen ;) Sen åkte vi hem till Jossi som fyllde 16 igår. Jag kom såklart sist dit.. haha de e alltid jag som e segast me å fixa mej.. Men hursom helst! När jag kom dit fick jag en partyhatt :D Sen slog vi oss ner och åt tårta. Sen hörde vi att de kom en fyrhjuling och vi bara vem kom nu?.. Sen drog nån upp dörren å då vare Oscar, Rasmus och Marcus som hade tagit fyrhjulingen till Jossi! Snacka om att vi blev chockade :o hahaa, sen gick vi ut och hoppade studsmatta å körde norsk fylla å aa vi hade skit kul helt enkelt! ;) Sen sov vi 8pers på två madrasser i Jossis sovrum.. Gissa om de va varmt! Jag och Natha höll på dö medans alla andra frös..? haha, kan bero på att vi som i mitten men ändå ;) Kom hem alldeles nyss och nu ska jag fixa mej igen för att åka iväg till Moster som fyller år idag :) Tänk va många som fyller år i Maj egentligen? :O

Bild på oss tjejoor som Jossis pappa tog!

Pluuugg!

Publicerad 2012-05-15 19:31:08 i Åsikter!

å plugg å mera plugg! Har so prov imorgon och Nationella i Matte :( Inte kul.. Men de är nog de sista nationella eller ja vi har kvar engelska muntliga och spanska muntliga men de kommer nog gå bättre än Muntliga i matten som är imorgon :) Sista 4 veckorna nu så de gäller bara att plugga på inför slut betygen! Är gryyyymt taggad till att sluta 9:an ska bli skit skönt ;) Kommer nog sakna klassen men ska vi skönt att få plugga till nått man vill bli ist för att nöta skit som man inte ens bryr sej om eller aldrig kommer använda.. tex Teknik? VEM BRYR SEJ OM TEKNIK? Om jag inte ska bli något inom teknik e de värdelöst.. Just Saying :)

Water Fall Briad

Publicerad 2012-05-15 06:54:38 i Fashion





Kör på Water Fall Braid idag! :) Kanske lägger upp en tutorial senare om ni vill? :) Blir inge gym idag.. Måste plugga till So Provet :( Och imorgon ska vi sälja växter vid Ica haha, as kuuuul! Men på Torsdag e vi leeediga :D och på fredag så de blir låååång helg ;) Men nu måste jag klä på mej, bussen kommer snart!

Sova

Publicerad 2012-05-14 22:15:03 i ALLT!

Är skiiiit trött.. Så Godnatt! Blir å dra te gymmet med Jossi imorgon :) Feeeeett kul! Bara jag som tycker de e kul å träna å gör de inte bara för å bli biff? :D

Har bara den hära bilden på henne.. Vet inte vf menmen!

Mina drömmar och mål!

Publicerad 2012-05-14 20:10:51 i Åsikter!

Fick en fråga om jag inte kunde skriva om mina drömmar och mål här i livet! Och de e kalrt jag kan skriva om dom :)
Jag skrev ju att jag vill jobba som journalist/fotograf för mode tidningar och det är det jag vill bli! Jag har alltid gillat att läsa mode tidningar eller "ungdoms tidningar" som tex Veckoveryn å så vidare. Å sen nu när jag valde gymnasie tänkte jag att de skulle ju vara skit kul att jobba inom någon sån tidning? eller inom media överhuvud taget :D Så nu har jag sökt NTI Estet Media, när jag sökte dit ville jag bli Fotograf men nu vet jag inte om jag vill bli reporter, journalist eller fotograf? Som tur är väljer jag det 2a året ;) Min livs största dröm är att vara journalist/reporter/fotograf för en mode tidning, lyckas bra där och med min blogg, flytta till stockholm, skaffa kille och leva ett kul och spännande liv! Jag vet att jag har skit stora drömmar men vågar man satsa allt man har för att göra något man älskar kan man bara förlora lite och vinna stort! Och jag är redo att ta den risken. För de här är verkligen något jag vill göra så de e bara att satsa allt och våga! För allt är möjligt bara man vill ;)
Du måste våga satsa allt för att kunna vinna stort'

Slutat

Publicerad 2012-05-14 14:19:42 i Fashion

Och min buss går inte förens om en timme å en kvart. Skit kul. Sitter forever alone i korridoren å alla andra har lektion... Tur att pappa ringde å sa att han kan köra hem mej om 20min! Min pappa e bäääääst :D hade aldrig pallat seta här te bussen går.. Tur man har snälla föräldrar! När jag kommer hem ska jag äta å greja å sen ut me epan ;) så håller borta från vägarna mellan Furudal och Östanvik, kanske åker te Rättvik till och med? Har ju inget å göra så.. Men vi får se!

Fixar bloggen!

Publicerad 2012-05-13 17:12:32 i ALLT!

Tröttnade på gamla designen å de så håller på gö en ny men headern hinner nog inte bli klar idag så sätter in en annan så länge bara :) Vet inte när headern hinner bli klar men de märks väl!

Löshår!

Publicerad 2012-05-13 16:18:01 i Löshår


Som jag skrev förut har jag nyss satt i löshår och jag använder kreatin när jag sätter i det! Jag tycker kreatin är det bästa sättet att sätta i löshåret eftersom de sliter minst. Det är enklast att sätta i och ta ur :) Jag har använt lim, tejp, microringar, clips, super clip on och kreatin. Så jag vet hur hemskt det är att sätta i och ta ur allt ;) haha, det håret jag har i nu är från Rapunzel och jag är helt nöjd med det :D De är perfekt färg, längd och får inga tovor alls!
Rekomenderar verkligen Rapunzels hår har haft det många gånger och lika nöjd varje gång!


Förberedelser!

Publicerad 2012-05-13 11:00:00 i Fashion

För er som inte köpt klänning än kan de vara ett tips att köpa de typ NU! För man vill ju inte ha lika som någon annan?.. :) Så antingen tar du reda på va de andra har köpt för klänning eller så köper du den från ett udda ställe ;) Alltså inte Ginatricot, H&M, Cubus etc.. Men däremot är Nelly ändå bra för dom har så många klänningar fast dom flesta köper ju där ifrån oxå så därför tänkte jag tipsa om andra sidor som är bra! :D
MONROEWORLD:
ASOS:
STYLE BY TYRA:

Fixa mej

Publicerad 2012-05-12 13:45:31 i Ego Girl

och sedan bär det av till Falun! Ska åka till Sjukhuset med bror :) Får se om jag hinner ta en outfit bild.. För har tyyp bara en halv timme på mej nu så måste rusa!

tolftemajtvåtusentolv.

Publicerad 2012-05-12 10:26:42 i En bild säger mer än tusen ord'

Nyss vaknat och kom på att det är inte alls långt kvar till jag slutar 9an! det är tyyp 4 veckor kvar, och på det är det tyyp en "lek vecka" och massa studie dagar å de :o Måste börja med mina förberedelser inför avslutningen. Prova klänning, köpa skor, sola, fundera ut frisyr och smink å allt sånt där! Ska försöka lägga upp tips tyyp en gång i veckan :D Å då kan det handla om allt från smink och hår till skor och kläder. Skriv en kommentar på vad ni vill veta eller ha tips om så ska jag svara på de :)
Alla har varit små, right?

Städat

Publicerad 2012-05-11 16:41:22 i En bild säger mer än tusen ord'

Heeeeela nedervånginen! Det regnade, var grått å trist och så åkte mamma och min bror te sjukhuset idag så tänkte överraska med ett ny städat hus :D Pratade med Mia ganska nyss oxå och hennes mamma kommer och hämtar mej om drygt en timme. Så jag måste gå och fixa mej å så, ladda kameran å mobilen och plocka undan lite :)  Nu har vi ÄNTLIGEN bestämmt vart vi ska åka på klass resa oxå.. de blev IDREEE :D Kommer bli skit kul! Taggad som faaaan, nu ska vi bara boka å de sen slipper vi samla pengar å de.. ;)

Saknar mina sötnosar i Orsa <3

image description

Skola nu!

Publicerad 2012-05-11 07:13:45 i Ego Girl

God Morgon Världen, de här e lilla jag just nu :) Förresten glömde säga att jag satt i löshåret nu (a)

Dålig uppdatering vet.

Publicerad 2012-05-10 22:30:50 i Ego Girl

Men har fleeera skäl å tror faktiskt inte att ni bryr er om dom såå :) men tänkte bara säga att jag ska börja uppdatera igen! Eller iaf försöka..

 

Min dag

Publicerad 2012-05-06 19:26:14 i ALLT!

Har varit heeeeelt okej :) Först kom mamma och väckte mej vid 10 och sa att vi skulle dra och kolla lägenhet vid 11, så de va ba å gå upp och fixa sej och sen dra te Grycksbo! Å jag blev kär i den lägenheten kan jag ju säga :D Först vare en hall som va rätt stor, sen toan va FETT stor (för å va en 1:a) med badkar å såg nästan ny renoverat ut, sen ett eget kök alltså ingen liten kokvrå utan ett riktigt och sist men inte minst sov rummet! Stort och Ljust ;) Precis som de ska va! Så direkt när vi kom hem tackade vi Ja till den så får väl se om jag får den :D Hoppas deeee! Sen nu har jag varit ute och övningskört med pappas bil, de gick faktiskt skit bra så hoppas jag klarar Uppskrivningen :)

Så här såg lägenhethuset ut utifrån! "min" lägenhet var högst upp, men tyvärr utan balkong :(

Oj då..

Publicerad 2012-05-05 19:22:20 i ALLT!


Mamma: Din Epa blev visst grå ist för rosa..

Jag: Va?! :(
Mamma: Eller juste de va ju bara grundlacken.. hehe

Schysst mamma man har! :o Blev ju nästan rädd..

Nytt försök idag då!

Publicerad 2012-05-05 08:58:52 i ALLT!

Med att gå på marknaden ;) de e ju lite finare väder idag iaf, me andra ord de regnar inte lika mycke! Ska gå me Jossi nu först ett tag å sen kommer en hel flock från Orsa jag ska gå med :) Vi får hoppas att de slutar regna bara. Hann inte ta nån outfit bild heller men jag har iaf världens snällaste mamma som lät mej låna hennes Gant klocka som jag e kär i!

Svenska Uppsatsen!

Publicerad 2012-05-04 23:14:05 i En bild säger mer än tusen ord'

Gick ju skit bra! :D Bättre än jag trodde faktiskt, brukar inte va så bra på "svenska" e bättre på matte å engelska :) Men fick ett MVG ändå, riktigt nöjd! Jag skrev om "När tiden stannar", när jag åker mitt program på tävling eller bara på tränning. Ska skriva Engelska uppsatsen på Torsdag :) Hoppas den går lika bra! Känns som jag har "fullspäckat" schema nästa vecka.. På Tisdag ska jag till Falun och sen till frisören, Torsdag Nationellt prov, Fredag Tandläkaren och helgen blire kanske Sundsvall! :D Gryyymt!

Hockey VM

Publicerad 2012-05-04 21:23:24 i ALLT!

Sverige - Norge!
Satte precis på de, brist på annat kul tv program.. så why not? :) Fast egentligen behöver man ju bara kolla facebook så står de precis vad som händer. Just nu är de 2-1 till Sverige! Hoppas väl att dom vinner eller vad säger ni? ;) Kort sammanfattning av dagen oxå! Jag & Jossi drog te Rättvik efter skolan och skulle gå med Natha och Julia på marknaden, fast dom drar hem tidigt och vi stannade kvar. Men vädret sög så vi åkte hem igen.. På bussen träffa vi på Elin å Saga. Å duktiga Elin åt en godis å så fastnade den i hennes hals! :o Vi blev skit rädda och hon börjar skratta och skricker DEN GLIDER! haha du gjorde min buss resa Elin ;)

Duktig flicka!

Publicerad 2012-05-03 22:05:00 i ALLT!

Har städat min garderob! Heeeeelt å hållet :D slängt gamla kläder som var för små, vikt in allt fint och hängt upp på galjar. Tog bara 20år men nu e de klart! Hann till och med tvätta och städa mitt rum oxå. Men såklaaaaart ska jag missfärga min nya vita stickade tröja :( nu är den mintgrön/grå/ljusblå/skitig vit, haha vet inte vad de e för färg om jag ska va ärlig.. Får väl tvätta den med blekningsmedel imorgon och hoppas på de bästa! Annars jäääävlar..

Dom sa på vädret att de skulle snöa ikväll/imorgon, sist dom sa det säg de ut såhär på morgonen :( så hoppas dom har fel!

Rättvik!

Publicerad 2012-05-03 18:26:30 i Fashion

Sitter och väntar på bussen med Jossi :) vi har varit å sola och käka kebab ;) fick huuuuuur många fränkar som helst.. Förresten imorgon är de maaaarknad! Jag å jossi drar hit efter skolan å hittar på nå kul, träffa folk ja vad som helst :)

5 saker du kanske inte visste om mej!

Publicerad 2012-05-03 06:19:11 i Fashion

Jag är huuur skoltrött som helst, men satsar allt nu sista veckorna ändå!

När jag var liten opererade jag öronen.

Jag är en bonde, med kossor och grisar!

Jag har en rosa Duett.

Jag har varit utomlands tyyp 7gånger, första gången va jag 1år tyyp ;)

Nationella

Publicerad 2012-05-02 07:30:11 i Fashion

Ska ha Matte nationella nu på morgonen.. Hjäääälp! Har på mej fashion against AIDS linnet och skinnbyxer ;)

Gårdagens köp!

Publicerad 2012-05-01 18:53:59 i Fashion

Fashion Against AIDS linnet!
Vit stickad tröja, jätte skön och grymt snygg att ha under skinn jackan!
Ett par svarta jeans, fast inte dom på bilden..
Köpte en hår ring oxå men hittade ingen bild på den :) Använde den vita tröjan och jeansen igår på Valborg!

Tränar + Solar

Publicerad 2012-05-01 16:38:20 i ALLT!

Kör lite core träning ute i solen! Så man solar samtidigt ist för att sitta inne och ruttna.. ;) Tagga BEACH 2012! Kommer bli grymt! Och tagga träningslägret i sommar oxå, lär ju inte komma dit å svagast.. Haha bygger upp musklerna nu och gör dom större på lägret :D Fick reda på att vi ska ha Nationella imorgon oxå.. Yeeeey i matte! Fyfan va kul, fast ne..

Godmorgon alla bakis ungdommar!

Publicerad 2012-05-01 11:52:08 i ALLT!

Tur att jag va nykter igår känner jag! Haha :) tror nästan hela Sverige e bakis idag.. Vi vaknade nyss upp hos Julia och har precis ätit frukost och ska väl ut och gå lite snart de e skiiiiit fint väder här! Solen skiner och de e varmt :D

Om

Min profilbild

Tjo! Johanna hääääääääääääär! Om du tycker de e roligare å läsa små bloggar å gillar träning, mode å skönhet så haru kommit helt rätt (a) Kommer skriva om mitt "skit spännande" liv i den lilla byn Furudal, hehe puuuuuuuuuss!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela