jjohannaostlund

Read my blog bithes! ;)

Träningen kan börja!

Publicerad 2012-02-29 10:34:54 i En bild säger mer än tusen ord'

Vaknade nyss ska äta frukost och packa lite sen dra iväg på träning i Orsa! :) Blir borta från 12 till 8 tyyp, sååå blir inge mycke blogg idag.. men de får ni väl leva med :) Äre bara jag som vill ha sommar förresten? :( Tänk va skönt å gå runt i shorts, linne, klänning, bikini? :D Allt fint sommar mode, de underbara vädret, å sol brännan! usch hatar vintern.. eller den e kul ibland men inte just nu! nu vill jag ha sommar :D

Fortfarande ingen dator

Publicerad 2012-02-28 22:16:43 i En bild säger mer än tusen ord'

Så alla blogg inlägg är från mobilen.. Mamma kanske åker te Mora imorgon å fixar en laddare, vi tog ju massa kort idag men dom kommer inte upp förens jag fått min dator.. Så jaa, haha. De suger utan dator :( mamma sa att jag kunde låna hennes men inte samma sak.. Har inga bilder där eller nå bildredigerings program å nä..

All you need is love.

Publicerad 2012-02-28 19:50:24 i En bild säger mer än tusen ord'

Hemma nu efter moppe kurs och en hel dag i Mora :) imorgon blire å träna och fota lite på träningen, vi tränar ju på showen å jag ska fota på träningen och lägga upp så alla får se va de blir för nå ;) ska komma på lite idéer på hur och vad jag ska fota ba! Lägger upp bilderna på facebook, bloggen, tumblr och kanske till och med gör en video till youtube :D vi får se hur mycke fritid jag har för att ordna allt!

Mcdonalds

Publicerad 2012-02-28 14:52:24 i En bild säger mer än tusen ord'

Andra dagen i rad nu.. Ska vi slå till med en tredje?! :D jag å josse hade tråkigt så vi tänkte varför inte gå till Donken? ;) har tagit väldigt många "fina" kort idag oxå.. Haha! Lägger bara upp dom allra finaste ;) snart tar vi nästa buss till centrum igen sen drar vi nog te körskolan :) körskole läraren sa ju att många ungdommar brukade hänga där så vi får väl bli en av dom!

Mora idag då!

Publicerad 2012-02-28 10:28:22 i Ego Girl

Påväg te Mora nu, ska träffa Josefin å vara med henne tills vi ska på körskolan :) får se vad vi hittar på för nått! Tog med mej kameran så blir väl lite bilder ;) idag är det skit fint väder! Hoppas de håller i sig hela dan! Strålande sol och plus grader, våren är påväg :D har man tråkigt på bussen har man.

Fika på Friks

Publicerad 2012-02-27 11:02:06 i ALLT!

Vi väntar på nästa buss i Rättvik så vi tog oss en semla! Super gott vare :D fast nu har vi ont i magen.. Haha, vilka problem barn vi e.. Bussen går tyyp om 20 min så vi sitter här och chillar lite :) funderar på vad vi ska köpa å sitter å pratar lite om sommar lovet :D har värsta bra planerna! ;)

Kupolen nästa!

Publicerad 2012-02-27 09:32:01 i ALLT!

Har precis Fixat mej och nu väntar jag och jossi på bussen till borlänge! Ska bli skit kul :D fast vet inte vad jag ska köpa men nått blir de väl! ;)

NHL 2012

Publicerad 2012-02-26 18:15:27 i Ego Girl

Va aaas kul å spela :D ni måste prova de ;) man blir helt inne i de, haha. Jag brukar inte spela tv spel men de va faktiskt as kul :D nu e jag påväg hem till lilla Furudal. Klev precis på tåget mot borlänge, sen byter jag där till tåg i bergslagen å åker till rättvik där mamma ska hämta mej :) haft det jätte kul med Elias och hans familj och vänner i helgen! Bra start på sportlovet ;) hoppas det blir en bra fortsättning oxå! Ska shoppa, träffa folk, moppe kurs, träna och ta en MASSA bilder! Det har ju varit så fint väder de sista dagarna, hoppas de håller i sig!

Godmorgon!

Publicerad 2012-02-26 10:43:47 i ALLT!

Ligger i sängen och har precis vaknat :) ska snart äta frukost, sen ska jag väl bara mysa med Elias. Eller vet inte vad han har för planer för dagen men nått lär de väl bli! :D Sen åker jag hem igen 17.50, tar tåååget. De e myyycke skönare å åka tåg än buss eller hur? För på en buss sitter det ALLTID en svettig person i närheten, en som sitter och glor som satan och en som MÅSTE sätta sig bredvid just precis mig, fast de finns tuuusen andra lediga platser.. Men om man åker tåg äre lugnt om någon sätter sig bredvid :O haha vet inte vf, lite mer plats på ett tåg än på en buss..? BTW vad tycker ni om årets Melodifestival låtar? ;) själv tycker jag de är så dääär.. igår sög de iaf! å förra gången varom sådär, å dom två första gångerna va dom faktiskt rätt bra :) ULRIK ska vinna å så äre ba! haha inte ba för han e söt utan hans låt är faktiskt jäääkligt bra! Eller tycker ni Ranelid ska vinna? ;) han va ju väldigt bra PUNKT. hahaa! jag och mamma bara satt där och garva åt han.. Nu ska vi äta frukost så PUSS, p.s ska börja uppdatera oftare så fort min dator eller appen fungerar..

Säter!

Publicerad 2012-02-25 14:51:02 i ALLT!

Sitter i säter nu med Elias :) förlåt för sääämst uppdate men har ingen dator.. Den har tyvärr dött, R.I.P <3 ni får hemskt gärna skänka en till mej! Haha, ska lämna in den snart när jag har tid.. Typ aldrig.. Tänk på ALLA mina bilder?!? Borta bara sådär! Fyfan va hemskt.. Sen har ju blogg appen dampa oxå så kan inte ens lägga upp bilder å nä fyfan. Ni får lov å leva med de helt enkelt :(

Tumblr.com

Publicerad 2012-02-19 13:35:54 i En bild säger mer än tusen ord'

Nu kan ni följa mig på alifeofphoto.tumblr.com! Det är min nya "fotoblogg", fast kommer bara lägga in bilder! :) Men kommer ha kvar den här bloggen oxå ;) Kör dubbelt upp! haha, men den här fortsätter som vanligt kommer ju fortsätta lägga in bilder här med, men kommer nog upp fler på den andra :) Vi får väl se hur länge jag orkar hålla på med båda.. haha skulle tippa på en vecka!

Details of today!

Publicerad 2012-02-18 15:52:12 i ALLT!

Dagens ringar! Har även på mig mitt stål halsband och ängel vinge örhänge :) tyvärr kommer outfit bilden senare :( hann inte med den nu :(

Godmorgon!

Publicerad 2012-02-18 11:15:32 i ALLT!

Bara för jag tog med mig kameran tog jag ju såklart inge kort.. Haha! Inte en ända bild :o men vi satt bara å kolla på film så de va inte så mycke å ta kort på :) just nu är jag hemma hos Natha och vi ska strax gå ner till ishallen för hon ska jobba ;) sen hämtar mamma mej och då ska jag duscha å fixa mej inför middagen å melodifestivalen :D har verkligen ångest över vad jag ska ha på mej..

Mys kväll i Furudal!

Publicerad 2012-02-17 17:43:38 i ALLT!

Påväg hem från Orsa, ska hem packa lite å sen dra till Furudal på mys kväll med tjejerna! Vi ska spela spel, kolla film, tjocka i oss godis och mysa! :D kommer bli så mysigt såå ;) sen ska jag sova hos Natha :) lovar tar med kameran så de blir nog bild regn imorgon ;) å sen på lördag ska jag på Melodifestivaleeeen! :D kung däää, nu startar vi kvällen med dunk i bilen med mamma! Haha, här e en arkiv bild på nästan allihop.. Älskar er brudaaar! Ni e bäst<3

When this rose die, will I stop loving you.

Publicerad 2012-02-16 20:31:54 i En bild säger mer än tusen ord'

But that will never happend because this is a fake rose <3


Så jäkla gulligt! :) Har tyyp inget att blogga om.. bara om de vi sa på mötet igår! För er som inte vet det så ska Orsa Konståkning(som jag är med i) ha en Show som heter "Passion of the World". Den kommer handla om all passion som finns i musiken världen. Det kommer vara musik från hela världen och vi åker till de. Alla som åker konståkning i Orsa kommer att vara med i showen! ;) Så det kommer vara åkare från 5-23 år :D Riktigt kul ska det bli, våran nuvarande tränare Bram ska också vara med i showen :) Det är han som har gjort hela showen, letat musik och delat ut roller :) Den kommer att vara i Orsa 2gånger tror jag och kanske även Mora. Så kom och kolla! :D Ni kommer bli förbluffade över hur duktiga åkare det finns här ;)

Chillar

Publicerad 2012-02-16 07:19:08 i ALLT!

Och väntar på att gå ner te bussen och åka till skolan, som vanligt! Somnade typ direkt efter jag bloggade igår :o å e fortfarande lika trött.. Inte kul :( idag blire skola, träna och jobba sen hem och SOVA! Nu måste jag gå te bussen, ofc har jag mina nya converse oxå! ;)

Tröttast.se

Publicerad 2012-02-15 22:24:58 i ALLT!

Kul att man tyyp precis kommit hem nurå.. E helt jävla död i hela kroppen.. Orkar inte ens hålla upp mobilen! Höll på somna när jag bara stog och luta mej mot väggen, har nog aldrig varit så trött som jag varit på sista tiden :( varför e jag de för?! Kan nån smart person berätta varför jag e så trött att jag inte ens kan stå upp?.. Blää DISS PÅ DE! inte nog me de har ju jäkla engelsk läxa tills imorgon, gjorde den i förrgår å dagen innan de men kommer inte ihåg nå idag :o å så fick vi spanska läxa idag som ska va klar på fredag? Hur tänker människan egentligen! Hur ska jag hinna göra 2sidor med spanska som man inte fattar ett dugg av.. Orkar ingenting just nu.. Haha! Nä nu ska jag sova, godnatt!

Musiiiik

Publicerad 2012-02-15 07:20:23 i ALLT!

Är de bästa som finns :D vem gillar inte musik liksom ;) står och väntar på bussen, som aldrig kommer.. Den e alltid sen! Å idag va inte direkt den varmaste dagen på året :( nu skola sen träna x2 sen möte :) så blir nog blogg ikväll nångång.. Om jag orkar... Haha!

Glad alla <3-dag alla sötnosar!

Publicerad 2012-02-14 08:56:15 i ALLT!

Nu ska jag och Jossi åka till Orsa Grönklitt eftersom vi är lediga idag och åka lite snowboard! ;) kuuung dä! Har inte åkt på jätte länge.. Haha vi får väl se hur de går.. :D kommer bli sjukt kul iaf :) men tyvärr blire nog inte så mycke uppdate :( efter våran lilla utflykt ska jag på moppe kurs me Josse :) SEN ska jag åka hem ;)

Hemma

Publicerad 2012-02-13 20:51:23 i ALLT!

Fått min medicin nu, fick alla <3 dag present av syster, hittade ett "paket" i min jack ficka oxå :o men har ingen aning vart de kommer ifrån? Haha, funderade om jag tagit fel jacka men nej :o riktigt skumt..

Dör i skolan.

Publicerad 2012-02-13 11:07:07 i ALLT!

Alltid lika kul me aaaas långa raster.. Fast ne sitter bara här och dör. Ska åka till Rättvik vid halv ett oxå, kolla min astma. Fick ju värsta anfallet igår på tävligen, kunde inte andas eller någonting! Sjuk läskigt :( hoppas jag får en starkare medicin som faktiskt hjälper.. Vilket den jag har nu inte gör.. Bara å hoppas på de bästa!
Bild från tävlingen igår me de bästaste tjejerna
!

Kvällens Planer!

Publicerad 2012-02-12 17:09:07 i En bild säger mer än tusen ord'

Söka Sommarjobb

Kolla efter lägenhet

Uppdatera iphonen och itunes

Kolla efter skolavslutnings klänning

Ladda in bilder från helgen

och såklart måste jag ju

BLOGGAAAAA! ;)
Vill ha sommar nu, vi är trött på vintern och kylan!

-

Publicerad 2012-02-10 13:53:34 i ALLT!

Snart kommer värsta bildbomben från vår pulka dag me klassen!

Ekologi prooov

Publicerad 2012-02-08 07:09:45 i ALLT!

Yeeey, fattar ju sååå mycke av de :o eller inte.. Aja vi får ha med våra skriv böcker på provet så de e ju bara å skriva av allt? ;) tror nog alla får minst G på provet om man får ta me boken, haha :) nu ska jag äta frukost sen gå te busseeen å vidare te skolan å ha idrott sen SPANSKAAA! Haha alla i Furudal ääälskar spanskan ;) min sängkompis! Söt va? :D

Soooooova!

Publicerad 2012-02-07 22:04:55 i ALLT!

Kommer sova som en stock ikväll känner jag! E super trött, så ska gå å lägga mej nu :) imorgon äre idrott första timmen = jag får tyyp tjugo minuter sov morgon! Grymt skönt ;) haha, behöver ju inte direkt sminka mej och fixa håret å välja kläder te idrotten? Packade nyss klart väskan med kläder och smink så fixar mej efter idrotten :) de e bra då har man hunnit vakna så man slipper få mascara i typ hela ansiktet.. Skills jag vet.. Funderar på om jag ska köpa "tröjan du hatar, tröjan" eller inte..? :o svårt val, men hittade de här linnet på bikbok sjuuukt snyggt :D synd bara att man inte kan handla deras kläder på internet :(

Just nu!

Publicerad 2012-02-07 17:18:01 i ALLT!

10minuters paus i pluggandet :) läraren sa ta en bensträckare och alla gick och satte sig i soffan.. Haha nödvändigt med paus då..

Skola nuråå!

Publicerad 2012-02-07 07:08:43 i ALLT!

Ska ta å gå ner te bussen nu och sen vidare te skolan :) Tänkte skriva lite låtar jag knarkar just nu! ;)
Moa Lindell: When I Held Ya.
Norlie & KKV: Tröjan du hatar.
Ansiktet: Äckligt.
Sean Paul: She doesn't mind.
Rebecca och Fiona: Jane Doe.

Jobbigt..

Publicerad 2012-02-06 22:16:07 i ALLT!

Har städat HELA mitt rum OCH min GARDEROB ända sen 7 å blev klar nu.. Haha antigen e jag seg på å städa eller så hade jag det väldigt stökigt.. ;) vek om alla kläder i garderoben, damsög, tvätta, plocka undan allt i rummet, bytte gardiner, bädda rent i sängen, damma, vattna blomman (haha jaa, har bara en blomma..) möblera om lite, rensade skriv bordet och damsög igen haha! Kan inte påstå att de e speciellt kul å städa men de måste göras så de e ba å dunka musik på högsta volym å städa :D nu ligger jag och spelar WF å håller på somna så vi hörs imorgon!

Just nu!

Publicerad 2012-02-06 09:47:22 i ALLT!

Fikar, har varit hos Tandläkaren :) Jag ska kanske få räls, skulle hem och "fundera" om jag ville ha de eller inte.. Vi får se hur de blir :) ska snart åka tebax te skolan å dö där i några timmar sen direkt iväg te Orsa å tränaaaa :D ovanligt va? ;) haha nä inte speciellt :) men vill man bli bäst lär man träna eller hur? ;) Tävling i helgen, i Gävle satsar på pallen de är 20 i min klass! Sjuuuukt många :o vi brukar ba va max 15.. Haha, men de ska bli kul! :D

Haft bloggpaus

Publicerad 2012-02-05 19:08:30 i Ego Girl



I en vecka, haha. Har tyyp glömt bort bloggen helt.. men har inte orkat eller nått. Men ska väl försöka ändra på deeee :) Kort fattat så har jag bara tränat, pluggat och sånt den här veckan så ni har inte missat något :) Har lekt lite med kameran oxå så de kommer nog upp lite bilder senare :) Nationella proven i Svenska på Tisdag och Torsdag! Taggaaa :D Ska faktiskt bli lite "kul" ändå :o haha de där lät fel men aa.. slipper ju dom andra lektionerna? ;) Brukar inte lägga in så många "egobilder" men kände för att lägga in en idag! så ni kommer ihåg hur jag ser ut liksom ;)

Om

Min profilbild

Tjo! Johanna hääääääääääääär! Om du tycker de e roligare å läsa små bloggar å gillar träning, mode å skönhet så haru kommit helt rätt (a) Kommer skriva om mitt "skit spännande" liv i den lilla byn Furudal, hehe puuuuuuuuuss!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela